2.Bölüm: Altı Çizilmiş Cümleler

132 21 39
                                    

Bölüme başlamadan önce birkaç şey söylemek istedim.Her bölümün başına o bölümü yansıtan veya bölümle birlikte dinlemenin hoş olacağı şarkılar bırakacağım.Bölüm atma sıklığını henüz bilmiyorum,şuanlık tam tarih vereceğim bir zaman diliminde değilim ne yazık ki.

İnanın bana bölümleri on kez düzenliyorum,ona rağmen bir hata varsa affedin lütfen.Çok uzun tutmayayım bu kısmı.Şimdiden iyi okumalar.Bol yorum bol oy diliyorum artık...Öpüldünüz saygıdeğer Bildirim ailesi...

2.Bölüm:

                                        ❝Aşk her şeyin başlangıcı,ortası ve sonudur.

"Kusura bakmayın ama oturmaktan bir taraflarım düzleşti benim!"

Nerede miydik? Son birkaç saattir olduğu gibi evde.Sıkılmaktan halden hale giriyor,sıcaktan bunalıyorduk.Bu ikisi bir araya gelince dayanılmaz bir şey oluyordu sahiden.Herkes odanın dört bir yanına savrulmuş,farklı şeylerle ilgileniyordu.

Gözüme ilk takılan; Berat,Beyza'nın saçını örmeye çalışıyor ama örmek hariç her şeyi yapıyordu.Beyza ise hiç sesini çıkartmadan gözlerini kapatmış anın tadını çıkartıyordu.

"Ne yapalım yani?"Dedi Emir,en umursamaz tavrıyla.Gözlerimi odada ki diğer çifte kaydırdım.İkili arasında derin bir sohbet dönüyordu.Emir bir yandan sevgilisini dinliyor,bir yandan da avucunun içinde ki elleri okşuyordu.Sevgisini beden diliyle gösterirdi,kelimeleri çok tercih etmezdi.

Zera ona göre daha konuşkan,daha canlıydı,böylece tamamlıyorlardı birbirlerini.Anaç bir tavrı vardı hep.Bu evin düzenini,bu dostluğun temelini ona borçluyduk,yalan yoktu.O sanki bu arkadaşların kolonlarıydı,bizi hep ayakta tutuyordu.

"Oturmaya mı geldik buraya?" İkilinin arasında bir tartışma başlarken dönen muhabbeti zerre umursamayan Buğra'ya baktım.Yüzü fazlasıyla ciddi bir işle ilgileniyor gibi fazla ciddi ve ifadesizdi.Geldiğinde özenle yapılmış gibi duran saçları çoktan dağılmıştı.Tamamen buradan soyutlanmış telefonunda bir şeyler yazıyordu.Yüksek ihtimalle hala maillere cevap veriyordu.

Eh tabi,şirket sahibi olmak Nazcım...senin gibi yan gelip yatmaya benzemez.

"Sen günlerdir çok yorgunum demiyor muydun? Al işte dinlenme fırsatı."Dedi Buğra,kafasını telefondan kaldırmadan.

"İyi de yaşlı dedeler gibi bir dinlenme planından bahsetmemiştim ben."Berat sitemle konuşurken kucağımda ki kitabı kapattım."Bu noktada Bero'ya katılıyorum vallahi, bende çok sıkıldım."

"Hah!"Diyerek doğruldu Berat,hesaba katmadığı tek şey Beyzaydı.Sinirle gözlerini açtığında Berat sessizce tekrar arkasına yaslandı."Pardon cimcimem."

"Baldızların bir tanesi ya,can baldızım,bal baldızım!" Gülüp oturduğum yerde vücudumu esnettim.Saatlerdir oturuyorduk,şakasız.Buğra  nihayet telefonunu kapatmış ve ayağa kalkmıştı.Niye ayağa kalktığını sorguladığım dakikalarda bence o da bunu sorguluyordu.

"Aşırı ciddi bir muhabbet dönüyor şuan."Dedi gözleriyle Emirleri işaret edip.O anda ikisi de bize döndü.

"Zera'nın kriterlerini dinliyorum,illa hepsine uygun bir klinik bulmamız lazımmış yoksa yapamazmış,içine sinmezmiş."Dedi Emir,Zera da 'aynen öyle' dercesine omuz silkti.Bu iş Zera'nın kriterlerine kaldıysa vay halimizeydi.

BildirimWhere stories live. Discover now