2.BÖLÜM

356 65 8
                                    

Bahar bahçedeki masada oturan adama şaşkınca baktı, kim sorabilirdi ki Baharı, bu hayatta Yade den ve kardeşinden başka kimsesi yoktu karşısında oturan adam konuşmaya başladı.

"Siz Bahar Karalı mısınız?" sesi titreyerek konuşuyordu genç adam.

"Evet yani evlenmeden önce öyleydim şuan Bahar Ayazım benimle ne konuşacaksın acaba?" merakla sordu Bahar.

"Ben Deniz siz benim ablammışsınız bana öyle söyledi beni evlatlık alan ailem." deyip elindeki kağıdı gösterdi Bahara

Bahar kağıdı alıp incelemeye başladı kağıtta kendisiyle ilgili bir şeyler yazıyordu incelemesi bitince başı dönmeye başladı yıllardır aradığı kardeşi şimdi canlı bir şekilde karşısında duruyordu kendisini toparlamaya çalıştı hemen

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bahar kağıdı alıp incelemeye başladı kağıtta kendisiyle ilgili bir şeyler yazıyordu incelemesi bitince başı dönmeye başladı yıllardır aradığı kardeşi şimdi canlı bir şekilde karşısında duruyordu kendisini toparlamaya çalıştı hemen.

"Sakın sakın, bir yere gitme tamam mı? benim bir lavaboya gitmem gerekiyor bu çok ani oldu."

Bahar kardeşinin cevap vermesini beklemeden hızlı bir şekilde gitti, yürümesi zorlanıyordu. Sanki yer ayağının altından kayıyordu. Bahar'ın bu halini gören Yade hemen yanına gitti.

"Bahar canım iyi misin? "dedi Yade endişeli bir şekilde Bahar'ı tutup sandalyelerden birine oturtturdu, ve hemen masanın üstünden bir bardak alıp sürahiden su doldurup verdi.

Bahar suyu içip cümlerini toparlamaya çalışarak konuşmaya çalıştı Yadeyle.

"Yade yıllardır aradığım kardeşimmiş o, şimdi ben ne yapacağımı bilmiyorum gözleri aynı anneminki gibi" dedi Bahar ağlayarak.

Yadenin  gözünden de yaşlar döküldü, o arkadaşı için kendini toparlaması gerekiyordu hemen derin bir nefes aldı ve kendini toparlamaya çalıştı.

"Bahar bana bak şimdi kendini toparla ve 25 yıldır yapmak istediğini yap canım." Bahar'ın ellerini tutarak konuştu Yade.

Tam o sırada arka kapıdan Barış'ın annesi Aysun hanım geldi bugün derneğe gidecekti sipariş ettiklerini almaya gelmişti iki kızını bu halde görünce hemen yanlarına gelip anne şefkatiyle konuştu.

"Kızlarım size ne oldu bu haliniz ne?" diye sordu endişeyle.

Aysun hanım Bahar ve Yadeyi kendi kızı Burcudan ayırmazdı hiçbir zaman hep diyordu ki "Benim bir kızım vardı siz geldiniz iki kızım daha oldu." Bahar ve Yade anne sıcaklığını Aysun hanım sayesinde unutmadı.

Bahar, Aysun hanımın yanına gelip sarıldı ve ağlayarak konuştu.

"Anne kardeşim Deniz geldi." hıçkırarak konuşuyordu Bahar.

Aysun hanım, Baharın sırtını sıvazladı ve ağlaması bitince gözlerinin içine bakarak konuştu Baharla, Bahar'ın hikayesini biliyordu ama buna kendisi de şaşırmıştı, bir gün bunun olacağını biliyordu kızı için toparlanması gerekiyordu.

Bir Avuç DenizHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin