LXI

2.4K 169 346
                                    

Dikkat! Ilk cümleden itibaren smut içerir. Rahatsız olacaklar okumasın (:

Harry kalçalarını Louis'e iterken dudaklarından dökülen iniltiler odayı doldurmuştu bile. Kasıklarındaki alev kendini her itişinde büyüyordu. Kucağında oturduğu Louis'in sertleşmiş erkekliğini kalçalarında hissetmesiyle alt dudağına dişlerini geçirdi.

Louis sevgilisinin boynuna gömdüğü kafasını kaldırdı ve eserine hayranlıkla baktı. Harry'nin güzel boynu aşk ısırıklarının kırmızı ve morumsu izleriyle dolmuştu bile. Keyifle gülümseyip ince dudaklarını pembe ve şişik olan dudaklarla buluşturdu. Bir eli Harry'nin kalçasına inip okşarken diğeri bel oyuntusundaydı.

Bu anı hayal ederek yaptığı tüm o şeyler aklına gelince daha sert bir şekilde sömürmeye başladı yeşillinin dudaklarını. Harry kontrolsüzce inlemeye devam ediyordu ve Louis bu sesi hayatının sonuna kadar duymak istediğine karar vermişti.

Oturdukları yatakta çevik bir hareketle pozisyon değiştirdi ve Harry'i altına aldı. Harry'nin arzuyla parıldayan gözlerine bir süre baktıktan sonra öpücüklerini derinleştirdi. Harry'nin parmaklarını Louis'nin saçlarından geçirip çekmesiyle Louis sevgilisinin ağzına doğru inledi. Harry'nin buna sırıtınca ise Louis fırsattan istifade dilini Harry'nin ağzına itti. Bir süre dilleri dans ettikten sonra Louis artık pantolonundaki darlığa dayanamayarak yavaşça geri çekilmeye çalıştı ama Harry buna izin vermeyerek omuzlarından tutup kendine daha fazla bastırdı.

"Harry.." Louis inleyerek geri çekildi ve "kendimi hâlâ durdurabiliyorken durmamız gerek," dedi.

Harry birkaç saniye sessiz kaldıktan sonra "Neden kendini durdurmak istiyorsun ki?" dedi.

Louis dudaklarını ısırıp herhangi bir endişe veya istemediğine dair bir ifade var mı diye Harry'nin suratını inceledi. Hiçbir belirti bulamadıktan sonra uzandı ve ufak bir öpücük bıraktı Harry'nin öpüşmekten dolayı şişmiş dudaklarına.

"Bunu sırf ben istiyorum diye yapmak zorunda değilsin."

Harry başını olumsuzca sallayarak, "Ben de seni istiyorum Loueh. Hem de çok," dedi.

"Bundan emin misin?" diye sordu Louis.

Harry başıyla onayladı.

"Durmamı istediğinde söyle" diye de  ekledi tekrar uzanıp dudaklarını birleştirmeden önce. Şimdi arzudan daha çok tutku doluydu öpücükleri.

Harry, Louis'i delirten hareketi yine yapıp ellerini saçlarından geçirdi ve fazla sert olmayacak şekilde çekiştirmeye başladı.

Louis kalçasını Harry'e her yaslayışında bebeğinin dudaklarını terk eden inlemelerle daha fazla cesaretleniyordu.

Hafifçe doğruldu ve Harry'nin tişörtünü başından çıkardı. Karşısındaki görüntüyle boğukça inledi ve Harry'nin gövdesinin her yerini öpmeye başladı. Louis göğüs uçlarına narin bir şekilde öpücükler kondurmaya başlamışken Harry ellerini saçlarından çekti.

Sonra Louis'in yüzünü avuçlayıp öpmek için kendine yaklaştırdı. Öpüşü nazikti, aşk doluydu.

Ellerini yanaklarından çekip Louis'in tişörtünün eteklerine götürdü ve okyanus mavisi gözlere izin istercesine baktı.

Louis başıyla onaylayınca uzandı ve tişörtü başından hızla çıkardı. Şimdi ikisi de üstsüzdü. Harry gencin çıplak gövdesini ve fazla belirgin olmayan kaslarını süzerken gülümseyip ellerini göğsünden aşağı kaydırmaya başladı.

"Çok güzel," diye fısıldadı, elleri bir yandan da Louis'in gövdesine kazılı dövmelerde dolaşmaya devam ediyordu.

Louis eğildi ve sevgilisinin dar pantolunundan iyice belirginleşen sertliğine öpücük kondurdu. Daha sonra bir elini sertlikle buluşturunca Harry'nin nefesi kesildi. Bu Louis'i gülümsetmişti. Hiç zorlanmadan pantolonun dûğmesini açtı ve ince bacaklardan aşağıya kaydırdı.

𝖀𝖓𝖐𝖓𝖔w𝖓 𝕷𝖔𝖛𝖊𝖗 // 𝑳𝒂𝒓𝒓𝒚Where stories live. Discover now