Augusztus 28.,csütörtök

1.3K 32 1
                                    

Sziasztok!Nem tudom,hogy be kell e mutatkozni egy naplónak de én megteszem.Rentai Renáta vagyok.14 éves és a Szent Johanna Gimibe fogok járni.Van egy bátyám Lev(igazi neve Levente) és egy húgom Banka(igazi neve Bianka).Imádok deszkázni és könyveket olvasni.Van egy titkom.A titkom mindössze annyi,hogy én vagyok Dalos Bogi.Ez az művésznevem.Imádok énekelni.Szerettem volna énekes lenni.De a szüleim,hogy ne csalódjak a barátaim hűségében csak úgy engedtek meg ha felveszek egy művésznevet.Így felvettem egy művésznevet ami a Dalos Bogi.Holnap van a gólyatábor.Már nagyon várom.Remélem nem lesz olyan rossz hogy hazudnom kell a kilétemről.Tegnap költöztünk ide.Délre ki is pakoltam az én dolgaimat.Ilyen lett a szobám:

Szerintem jól néz ki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Szerintem jól néz ki.A szüleim nagyon jó fejek!Anyukám ruhatervező,apukám pedig producer.A bátyám még a széltől is véd úgyhogy beletörődtem,hogy nem lehet barátom.A húgom most megy hetedikbe.Ő nem fog velünk együtt járni a Szent Johanna Gimibe.Anyáék ma nem voltak itthon,így nekünk kellett megfőzni az ebédet.Paprikás krumpli.Nyamm!
-Várod a holnapot?-kérdezi a bátyám.
-Aha.Nagyon!-mondtam.Nagyon izgulok,hogy lesznek e barátaim.
-Van pár szabály,amit...-kezdte Lev,de én félbeszakítottam.
-Nem szabad pasizni,nem mondhatom el ki vagyok,nem leszek rossz gyerek és próbáljam jól érezni magam-soroltam egy szuszra.A bátyám csak bólintott.
-Reni?
-Igen Banka?-kérdeztem.
-Sok szerencsét!-mosolyodott el.
Én visszamosolyogtam rá.Miután végeztem az ebédeléssel felmentem a szobámba és bepakoltam holnapra.Siófokra megyünk az osztállyal három napra.A táskámba a pizsim,fogkefe,fogkrém,ruhák és ilyesmik kerültek.A nap hátralevő részében adtam egy koncertet a Millenárison.Este anyuék hazajöttek.Annyira fárasztó volt ez a nap,hogy amint lecsuktam a szemem rögtön elnyomott az álom.

Sziasztok!
Itt is van az első rész.Vajon milyen lesz Reni első napja holnap.Kitudódik a titka.Mindezt megtudjátok a következő részből.
Csoki:Panni🌸

a szent johanna gimi | új kezdetWhere stories live. Discover now