Október 5.,péntek

718 23 2
                                    

Ma reggel egy kicsit szomorúan és lehangoltan keltem.Ugyanis ma megyünk haza.Felkaptam egy gyors repülős ruhát.Megfésülködtem,fogat mostam és mindent elő pakoltam az induláshoz.Épp a papucsomat gyömöszöltem be a bőröndömbe amikor kopogtak.
-Szabad-kiáltottam.
Lev jött be.
-Jól vagy?-kérdezte némi aggódással a hangjában.
-Aha,csak ezt itt kell hagynom-mutattam ki az ablakomon.Gaten,Caleb,Finn,Maya,Erica,Joey,Charlie és Natalie konkrétan bontották a játszóteret.Lev hangosan felröhögött.
-Hallod!Csak három hónap!Az hamar itt lesz!-simogatta meg a vállam.
-Igen...Hamar-suttogtam.Lementünk.
-Kicsim...-kezdte Winona de elsírta magát.Már én is sírtam.
-Vigy-h-ázz magh-ad-ra-mondta ,,anyu" és szorosan megölelt.Egy két perc után elengedtem és Noah szemébe néztem.
-Tesó!Vigyázz magadra!És azért mindannyian írjatok!-néztem körbe és megöleltem Noaht.
-Nagy seggfejem!-fordultam Joey-hoz.
-Kis hercegnőm-mondta és láttam egy könnycseppet legördülni az arcán.
-Ne sírj!Figyu,otthon verd szét a házat és járj a játszótérre!Valamint az oviban ne feleselj!-mutattam fel az ujjamat.Mindenki röhögött.
És így sorjában elköszöntem mindenkitől.Felszálltam a repcsire és még kinéztem az ablakon.Mindneki integetett.Én mosolyogva visszaintegettem és egy könnycsepp gördült le az arcomon amit ezer követett.A reptéren az osztályom várt.Én csak mosolyogtam.
-Reniiii!-kiabált Virág és a nyakamba ugrott.
-Szia Virág-köszöntöttem őt a mocskos földön feküdve.
-Emó!Ne hemperegj a földön!-mondta Ricsi és leszedte Virágot rólam.Majd valaki a kezét nyújtotta felém.Felnéztem és egy sötétkék szempárban vesztem el.
-Köszi-mondtam amikor már Cortez vállára hajtottam a fejem.
-Bármikor-mondta mosolyogva.És hosszan megcsókolt.Megfogtam a kezét és a többiek felé fordultam.
-Nagyon hiányoztatok!De egy kicsit pihennék mivel nyolc óra van.De holnap mindannyian gyertek át reggel tízkor!-mondtam és elköszöntem mindenkitől.
Majd beszálltam Cortezzel egy taxiba ami hazavitt engem.A kapuban sokáig beszélgettünk majd egy ráérős csók után bementem a bejárati ajtón a tesóimmal.Apa és Anya boldogan köszöntöttek minket.Örültek,hogy hazajöttünk.Mindent elmeséltünk a forgatásról és az élményekről.Ettem egy hot dogot vacsorára és le zuhanyoztam.Este írtam a Stranger Cast csoportba a többieknek,hogy sikeresen megérkeztem és hogy nagyon hiányoznak.Mosolyogva aludtam el.Olyan jó nekem,hogy ilyen családom,és barátaim vannak.

Hali!
Meg is érkeztem ezzel a résszel.Egy kis szünet után.Bocsánat skacok,de rengeteg okom volt arra hogy elfelejtsem a könyvírást.Viszont hamarosan új részekkel érkezem.📖
Csokii:Panni👻

a szent johanna gimi | új kezdetWhere stories live. Discover now