Szeptember 2.,kedd

851 21 0
                                    

Pittyegés.Fájó végtagok.Gyorsan kinyitottam a szemem.Egy kórházi ágyban voltam.A jobb oldalamon Lev,a bal oldalamon meg Banka ült.
-Jól vagy,hugi?-kérdezi Lent először.
-Aha-mondtam mosolyogva.
-Tessék!-nyújtotta a kezét Banka.Egy kép volt a kezében rólunk.A forgatáson.Ezen elmosolyodtam.

Hangosan felnevettem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hangosan felnevettem.Ez volt a kedvenc epizódom.
-Köszönöm!-mondtam egy kicsit elérzékenyülve.
-Nincs mit.De a fan clubbod már nagyon beszeretne jönni!-mondta nevetve Lev és az ajtó felé mutatott.Intettem neki,hogy engedje be az osztálytársaimat,és mindenki egy emberként esett be.
-Reniii!-sikontgatott Virág és megölelt.
-Virág nyugodj le!Renáta!Remélem jól vagy!-mondta Kinga mosolyogva.Én visszamosolyogtam rá.Majd ő és Virág Bankával beszélgettek.A vak is láthatta,hogy nagy Max fanok.
-Jól vagy Reni?-kérdezte Dave.
-Igen.Köszi!-mosolyogtam.
-Tessék!Csak,hogy ne halj éhen!-adta a kezembe Zsolti a bevásárló szatyrát.Mindneki csak röhögött,de én tudtam hogy Zsoltitól ez nagy dolog.Ő kaját vesz és nem magának?Ezért Oscart érdemel.Majd eszembe jutott,hogy nem iskola van?
-De,de megengedték,hogy meglátogassunk-mondta mosolyogva Virág.Találkozik a példaképével és még tanítás sincs?Ez komolyan mondom a legjobb nap nekik.
-Renáta,elhoztam neked a házit-mondta Kinga és vagy ezer lapnyi jegyzetet nyomott a kezembe.Hálás pillantásokat küldtem felé.
-Figyu.Cortez...-kezdte Ricsi,de félbeszakítottam.
-Nem akarok hallani róla!-jelentettem ki.Azután,amit művelt.Látni sem akarom.Hallani meg pláne.Még mindenkivel váltottam pár szót,majd magamra maradtam.Bejött egy nővér,aki elmondta hogy mi történt és azt is mondta,hogy délután hazaengednek és hogy holnap mehetek suliba.Ennek nagyon megörültem.A gond mindössze annyi,hogy jövő héten megyek Amerikába forgatni a Stranger Thingset.Hurrá!!Egy hónapig leszünk távol.De ezt csak mi tudjuk.Amikor hazamentem,anyu és apu nagyon boldogan fogadtak.Majd miután elmeséltem,hogy milyen volt a gólyatábor azután megengedték,hogy felmenjek a szobámba.Nagyban pakoltam ki amikor kopogtak.
-Szabad!-üvöltöttem.
-Na!Mondani akarok valamit-jelentette ki Lev.
-Oké!-mondtam feltartott kézzel és leültem az ágyamra.
-Holnap találkozol Noahval-mondta boldogan.
-Úristen!!!!-sikoltottam.
Noah az egyik legjobb barátom kis korom óta.Nélküle nem léteznék.A legjobb spanom és barátom.És holnap idejön.Wow!
-Itt fog lakni nálunk amíg el nem indulunk a forgatásra-mondta komolyan.Én csak bólintottam de legbelül üvöltött rólam,hogy nagyon örülök.Egy éve nem találkoztunk,és már nagyon várom.A nap hátralévő részében,megírtam a házim és bepótoltam a tananyagot.Este felmentem a msn-re és megnéztem az üzeneteimet.Corteztől 283 üzenetem jött.Nem érdekelt a magyarázása.Semmi nem érdekelt ami vele kapcsolatos.Gyorsan bezártam és lefeküdtem aludni.Jajj de várom a holnapot!!

Sziasztok!
Cortez,magára haragította Renit.Aki nem akar vele foglalkozni.Holnap jön Noah,Reni legjobb barátja.Vajon mi lesz a továbbiakban?
Csoki:Panni🌼

a szent johanna gimi | új kezdetWhere stories live. Discover now