Szeptember 9.,kedd (2)

759 21 1
                                    

Felkeltem és észrevettem,hogy Cortez vállán aludtam.Gyorsan adott egy puszit a homlokomra.
-'estét!-suttogta.
-Neked is-nevettem fel.
-Mikor érünk oda?-kérdeztem egy kicsit kómásan.
-Olyan két perc-mondta Ricsi hátra fordulva az előttem ülő székből.Dave elém tartotta a telefonját ami feltehetőleg úgy lehetséges,hogy Dave mögöttem ült.Egy kép volt rajta amin Cortezen alszom.
-Ezt küld át-utasítottam mosolyogva.
Dave visszahúzta a kezét és egy tíz másodperc múlva megcsörrent a telóm.Át küldte.Ez a kép volt.

-Figyelem leszállunk-mondta a hang

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Figyelem leszállunk-mondta a hang.Bekapcsoltam az övemet és leszálltunk.
-Na erre gyertek!-mondta Finn.
Amikor kiértünk elállt a szavunk.
-Ez...valami...elképesztő!-motyogtam.
Virág sikontgatott,David meg a stáb pedig autogramokat adtak a járókelőknek.
-Na gyerekek,merre menjünk először?-kérdezte Finn,de a válasz egyértelmű volt mert Virág egy Disney bolt felé rohant.Mi követtük és én meg segítettem Virágnak választani.
-Szerinted melyik legyen?-kérdezte komolyan.
-Stitch vagy Micimackó?-emelgette az egyiket meg a másikat.Mivel nem tudtam választani ezért benyögtem egy választ.
-Figyu,Virág!Mi lenne,ha a Micimackó az enyém lenne a Stitch meg a tiéd.Hmm?Mert akkor plüss tesók lennének-mondtam.
-Okiii!Tessék itt van Micimackó-adta át a kezembe a plüssöt.Mindig is imádtam a Micimackót,most meg van egy saját óriás plüssöm.Király!A pénztárhoz mentünk,ahol gyorsan kifizettük amit akartunk vásárolni.Majd amikor elhagytuk a boltot,Dave csinált mindkettőnkről egy fényképet.Meglátogattuk a Kínai negyedet és azt a házat amit a F•R•I•E•N•D•S-ben mutogattak.Amikor átkeltünk egy zebrán az együk boltból hosszú sor kanyargott.Erre Zsolti elüvöltötte magát.
-Jézus van odabent?-kiabált.
Kinga rá is szólt.
-Te mekkora egy állat vagy!-ütötte fejbe Zsoltit.
-Oké-legyintett Zsolti és még mindig a sorral volt elfoglalva.Majd bementünk a Central Parkba.Béreltünk bicikliket és elbicikliztünk az állatkertbe.Épp a sorban álltunk amikor Cortez megfogta a kezem és magához húzott.Megpuszilta a homlokomat és a derekam köré fonta a karját.Ez ,,anyunak" nem tetszett ezért rászólt.
-Cortez!Hogyha egyszer is megbántod Renit én leszedem a fejedet!-emelte fel a mutatóujját.
Erre mindneki észrevette Winonát és odaözönlött egy halom St fan.Mi meg megláttuk a szabad utat a pénztárhoz.Gyorsan oda rohantam és kértem jegyeket.Bankával,Kingával és Virággal be rohantunk és az elefántokat néztük.
-Múúú!-hallottam egy ismerős hangot a hátam mögött.
-Sajnos,megértem azoknak az embereknek a rémült tekintetét akik téged néznek-mondta Kinga Zsoltinak aki az elefántot próbálta utánozni.És tényleg.A mögötte levő emberek ijedten tekintettek Zsoltira.Zsolti megfordult és bandzsán integetni kezdett.A látogatók gyorsan elsétáltak a közelünkből.
-Miért mennek?Még tart a műsor!-kurjantotta Zsolti.
-Annak sosincs vége.Te maga egy nagy műsor vagy!-morogta Kinga.Mi meg nevettünk.
Az emberek meg még gyorsabban hagyták el az elefántok előtti teret.Épp akkor ért be a hátsó bagázs is.Mi elmeséltük nekik a történteket.Jót röhögtek rajta.Még megnéztük a többi állatot és elindultunk a Rockefeller Centerhez.Az utat végig beszélgettünk.Megálltunk egy Kylie Jenner-es smink boltban is.Mi kedvünkre válogattunk.De fiúk nagyon unták.Zsolti,Caleb,Gaten meg Macu annyira,hogy a padlón feküdtek és nyöszörögtek.A vásárlók gyorsan kiválasztották amit akartak és ijedten kislisszoltak a boltból.Én egy alapozót,egy szempillaspirált,egy palettát és egy arckrémet vettem.Amikor továbbmentünk meg pillantottunk egy Adidas áruházat és Winona meg mi lányok be futottunk.Egy fél órát töltöttünk ott.Egy ilyen cipőt és egy ilyen szettet választottam.

a szent johanna gimi | új kezdetWhere stories live. Discover now