83. Dio

197 6 0
                                    

Jakov Pov
-Vidio sam tu neku iskrenu emociju u njezinim očima, vidio sam da joj je žao. Samo nikako niej mogla objasniti kako se osjeća, iskreno ne bi ni ja mogao.
JA: Nisi me voljela, voljela si činjenicu da sam uvijek tu za tebe. Voljela si pozornost koju sam ti davao. Voljela si činjenicu da ću učiniti sve za tebe, nisi me voljela, ali... Bože, ja sam volio tebe.
NIKA: Voljela sam te
JA: Ali što ako te nikad ne prebolim? Što ako se nastavim buditi svaki dan mog jebenog života i i dalje te želim toliko jako da mi se kosti tresu toliko jako da mislim da će se prelomiti? Što ako nastavim čekati neki znak ili poruku od Boga koji nikad neće doći? Što ako si ti bila dovoljno dobra, ali ja nisam?
NIKA: Jakove, možemo li mi molim te ostati prijatelji?
JA: Naravno -Nasmijala se i zagrlila me, a u sebi sam razmišljamo o svemu, samo ne znam zašto, ali da ona sada poželi da mi se vrati, ja bih je raširenih ruku dočekao. Tako pogrešno. Stiskala je ruke oko mene sve jače i jače i govorila.
NIKA: Nikada ti nisam ovo htjela učiniti , nisam
JA: U redu je - rekao sam, "Sve je u redu". Ali naravno da nije bilo u redu, ni blizu. Napokon me pustila iz zagrljaj i ne mogu lagati, prijalo mi je. Napravila je sitan smiješak te izrekla vidimo se i izašla.

Ne dam te - ZavršenaWhere stories live. Discover now