197 i 198. Dio

161 1 0
                                    

197
Nika Pov
-Razvalio je vrata, a ja sam se ustala i potrcala prema drugom kraju sobe, no on me uhvatio za kosui vukao prema sebi.
JA: Lukas, molim te nemoj! Preklinjem te, trudna sam, molim te nemoj
LUKAS: Misliš da me je briga? I za tebe i za to tvoje dijete
JA: Ne treba te biti briga za mene, samo nemoj povrijediti moje dijete
LUKAS: To sam trebao biti JA! Rekla si mi da me voliš, rekla si mi to!
JA: Lukas, što god da ti učiniš, koliko god da se ti promijeniš, ja te neću voljeti. Volim Tina i to mi je dovoljno
LUKAS: Pa onda neka ti zadnja molitva bude za njega
JA: Ti si dno, odvratan si! Nije ni čudo što te nitko nije htio
-Opalio mi je jaki šamar, od kojega sam pala na pod, počela sam pljuvati krv. Dok je on bijesno bacao stvari po sobi, nekako sam se ustala i istrčala iz sobe. On je krenuo zamnom, došla sam do stepenica i on me grubo uhvatio za ruku. Naguravali smo se i odjednom sam osjetila kako gubim ravnotežu, pala sam i osjetila bol na svakoj stepenici. Počela sam gubiti svjest.

198
Tin Pov
-Napokon dolazim do Nikine kuće, zadržao sam se jer sam kupio ogromnog medu za moje buduće dijete. Sretan sam, na početku sam mislio da sam premlad i da se neću znati brinuti za dijete, ali sada mislim da ako sa nas dvoje dovoljno volimo, sve možemo proći. Nosim vrećice i dolazim do ulaznih vrata koja su bila širom otvorena, to me jako začudilo. Ulazim unutra i svuda po podu nalazim razbijene stvari. Bacim sve iz ruku i počnem dozivati Niku, uđem u dnevni boravak i vidim Niku kako leži pored stepenica.
JA: Nika, Nikaa!
-Odmah uzimam mobitel i pozovem hitnu, suze su mi krenule niz lice i nisam znao što da radim dok oni ne dođu. Krv je bila posvuda, donio sam jastuk i stavio joj ispod glave, a maramice sam namočio i obrisao joj krv s lica. Poderao sam komad svoje majice i zavezao joj oko dijelova tijela gdje je najviše krvarila. Ona se nije budila, ubrzo je došla i hitna, odvezli su je u bolnicu, a ja sam pozvao njezinu majku, Anu, Andreja, Jakova i sve najbliže.

Ne dam te - ZavršenaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu