28 част

410 29 7
                                    

ГЛТ на Тае

Дали щях да отида? Разбира се, че щях да го направя! Ами ако наистина е имал причина, която да опровергае това, че ме заряза и ме доведе до депресия. Това, че ме вкараха в болница, защото не се хранех и бях пред анорексия. Човекът, който ме измъкна от черната дупка,в която потъвах с всеки изминал ден беше Jiwoo. Затова и сега е моята съпруга. Мислех, че никога повече няма да видя Кук. Наистина ли една тръпка от гимназията може да ме държи още? Бях ли готов да му простя?....Не!


*17:40 *

Все още бях в къщи. Той нали не си е помислил, че ще отида точно в часа, който той определи. Няма да стане. Трябваше да знам колко е голямо търпението му. Колко може да ме изчака. Мисля, че това беше доста важно. Ако се отказва толкова бързо, значи не му пука!


След около 10 минути тръгнах. Jiwoo все още беше на работа, затова не ми се наложи да и обяснявам. А как ли щеше да реаргира ако и кажа,че ще излезна с човека, който я обиди и се представи за мое гадже? Наистина щеше да ми бъде много забавно. Аз съм ужасен човек!

След като пристигнах пред уговореното място и когато Куки ме видя очите му се насълзиха и сякаш не можеше да повярва, че съм тук. А аз бях щастлив, че ме е чакал.

- Много се радвам, че дойде!- каза ми той с треперещият си глас.


- Jungkook по мъжката!- казах му. А аз самият щях да се разплача.


- Добре Taehyungie!

- Този прякор ми навява много спомени! Лоши спомени!- казах и го погледнах в очите, след което съжалих. Бях слаб,когато го гледах в очите.

- За всичко имам причина Tae!

- Говори!- подканих го аз.


- Ела да седнем на онази пейка!


- Кук не ми губи времето! Дойдох с една цел и ако можеш да побързаш!- трябваше да се държа лошо и да му го върна,нали?


- Помниш,когато те представих за свое гадже и те целунах, за да те оставят намира,нали?

- Помня и какво от това?


- Онзи човек, който те бутна на земята и ми одари плесница е...-прекъснах го.


- Баща ти!- първият път, когато се срещнах с този човек той преби сина си. Даже не разбрах защо.


- Баща ми е луд! Всяка сутрин като за добро утро ми повтаряше, че трябва да харесвам само момичета... Биеше ме, ако не го изпълнявах! А аз напук на него се влюбих в теб! Обичах те и още те обичам! Тае той ме накара да си тръгнем от тук с заплахата, че ще те убие! Повярвай ми способен е! Нямах избор и заминах!




- Защо чак сега се върна?- Той го е направил, за да ме защити?


- Зависех от него,Тае! Всичко, което ме свързваше със Сеул ми беше отнето! Всичко....-каза ми той и крокодилски сълзи започнаха да капят по лицето му. Сега разбирам защо не обича да плача! За първи път го виждам толкова слаб.


- Куки...не плачи! Недей!


- Моля те! Прости ми...моля!

- Аз...



Jungkook...Still with you....нямам думи! 🤧😭🤧💜❤️

You will leave me without answer Jungkook?Where stories live. Discover now