39 част

378 26 0
                                    

ГЛТ на неутрал

Taehyung беше забил поглед в пода и не смяташе скоро да го вдигне от там. Беше разочарован от себе си. Та той изневери на съпругата си. Сега отново ли трябваше да излъже?


- Taehyung попитах те нещо? Какво трябва да ми казваш?- толкова беше средоточена към него, че не забеляза другото момче в стаята.

- Искаш ли помощ Taehyungie?- попита го Кук.
Чак тогава Jiwoo видя, че има друга душа в помещението. Когато го разпозна отвори широко очите и устата си, но бързо след това ги затвори като проговори.

- Ти копеле няма да ми вземеш Taehyung, разбра- след като се осъзна, какво беше изрекла запуши устата си, но вече бе чуто и разбрано от двете момчета.


- Т-ти знаеш?- попита Taehyung видимо притеснен.


- Аз...ам не просто...Да...


- По новините не казаха личността ми! Ти от къде знаеш?- Попита самоуверено Кук.



- Ами аз...-  тя трябваше ли да се примири със случващото се и да каже истината?
- Видях ви след бейзболния мач!- нямаше какво да увърта.Беше  спипана.



- Ти не си направила снимката,нали?! Кажи ми, че не си била ти!- Тае започваше да се ядосва, но знаеше, че той е виновен колкото тя.


- Съжалявам Taehyung! Просто бях ядосана и съкрушена! Не знам защо,но изпитвах нужда да пратя снимката на медиите! Исках всички да разберат що за човек си, но въпреки всичко аз още те обичам!- вече разплакана говореше Jiwoo. А той мълчеше с наведена глава. Но Кук не беше на това мнение.


- Той винаги ще ме обича повече от теб и това ще бъде една основателна причина за развода ви в най скоро време!- Кук се подхилна и прегъна Тае през рано.



- ТаеТае това вярно ли е? Вече искаш да се разведем? Аз бях до теб през цялото време не той,аз...- беше прекъсната от Кук.


- Спри да му промиваш мозъка и си затваряй плювалника, след което се завърти на курвенските си токченца и излез от вратата!



- Jungkook по спокойно!- прошепна му Тае.



- Знаете ли какво! И двамата ще съжалявате за това! Дали от мен или от съдбата това само времето ще го покаже!- след тези думи тя си тръгна.

Кук знаеше как се чувства Тае в момента, четеше го в очите му, затова отиде и го хвана за бедрата като го повдигна. Занесе го на дивана и го настани на мускулестите си бедра. Погледна го и го целуна нежно.






🥰💜❤️💞

🥰💜❤️💞

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You will leave me without answer Jungkook?Where stories live. Discover now