29 част

392 29 6
                                    

ГЛТ на Тае

- Аз...
- От къде да знам, че не ме лъжеш? Ти просто идваш, съчиняваш някаква история и се очаква аз да ти повярвам, че това е истина? Не ме прави на глупак отново Jungkook!


- Тае няма причина, за да те лъжа! Ела, дай си ръката!- каза ми той като взе ръката ми и я постави от ляво на гръдния му кош. Сърцето му щеше да изкочи.

- Сякаш съм бягал цял маратон,но не! Ти ме караш да се чувствам така! Полудявам около теб Taehyung!- НЕ СЕ РАЗМЕКВАЙ-крещях си на ум.



- Аз си тръгвам!- казах аз и когато Кук се опита да ме догони портмонето му падна и се разпиля. Той започна да събира а аз стоях и гледах. Гадно нали? Изведнъж спря да прибира нещата си и се загледа в някаква бележка. Изправи се и дойде до мен като ми показа бележката.

,,Здравей Куки! Не исках да губим контакт, затова отново ти пиша! Знаеш не си задължен да четеш! Днес беше интересен ден! Докато с Хосоки обядвахме някой от твоята група дойде мисля, че се казваше Юнги...нисък с зелена коса! Сети се! И той дойде и заговори Хосок! Представяш ли си! Хоби беше стъписан, но поне оспя да приеме да се срещнат! Много се радвам за тях! Дано, и когато свърши наказанието ти да ме поканиш на среща... Не беше намек...! Липсваш ми,Куки!♡"


- Наказанието ми свърши Taehyungie!- предадох се. Започнах да плача а Куки дойде и ме прегърна. Започнах да го удрям по гърдите и да говоря


- Не можа ли да му се противопоставиш? Не можа ли да не си тръгваш? Защо ме напусна? Ти го направи трудно Кук!- трудно си поемах дъх.



- Не исках да бъдеш наранен ТеТе!- след като ми каза това обявих ръцете си около кръста му.



- Сънувам нали?- попита ме той.



- От най-хубавите си сънища,Кук!

You will leave me without answer Jungkook?Where stories live. Discover now