10.rész

1.8K 115 20
                                    

Taehyung szemszögéből:

Fájdalmas sóhajt eresztve, kezdtem bele reggeli nyújtózkodásomba, amit jelen esetben nem igazán tudtam végbe vinni, mivel mindkét oldalamon aludt egy-egy tökéletes férfi. Elkuncogtam magam, majd felkelve mellőlük, másztam volna ki az ágyból, hogy valamilyen ételt készítsek számukra, ha valaki nem húzott volna vissza, szorosan karjai közé vonva.
-Angyalkám ugye nem terveztél itt hagyni minket? Nem emlékszel, hogy megígérted, hogy velünk fürdesz? -Kérdezte a mentás illatú, mire összevontam a szemöldökömet, kérdően sandítva rá. Ugyan tudtam, hogy egyáltalán nem tettem ilyen ígéretet, de azért kikérem magamnak. Elég lenne, ha megkérdezne, hiszen egyből igent mondanék.
Nincs jobb annál, hogy két szexi palival fürödjek.

Biccentettem egyet Yoonginak, majd Jungkook felé fordultam, aki álmos szemekkel pislogott rám, amit megmosolyogtam.
-Na megyek beállítom a vizet meg minden, addig pihenjetek -Csapott a fenekemre az idősebb, mire megugrottam.
-Hyunghhh ne már!! -Kiáltottam, majd neki vágtam egy párnát, de ő csak kuncogva indult az említett helyiségbe.

Jungkook elnevette magát, majd letepert az ágyra, egyenesen fölém kerekedve, amit megszeppenve figyeltem, egyenesen csillogó íriszeibe nézve.
-Édesem nagyon fájt? -Nézett rám, majd tenyerével meztelen fenekemre simított, egészen bejáratomon végig, melytől muszáj voltam felnyögni, miközben fedetlen vállára martam.
-Kookieh kérlek ne csináld ezt, mert akkor furcsán fogom magamat ott lent érezni -Suttogtam egészen közel hozzá, már leginkább ajkaira, amit össze is érintettünk, apró csókot váltva.
-Az nem baj, annak csak örülnék. Örömömre tesz a tudat, hogy miattam nedvesedsz -Nyalta meg a száját, amire tényleg reagált a testem. Szinte könyörgött, hogy valamit tegyen velem. Akár be is mocskolhatna, én élvezném.
-Hmm miken jár az eszed TaeTae? Ugye azt nem felejtetted el, hogy érzem és tudom is minden gondolatod és érzésed. Ha szeretnél bármit is akkor mondd nyugodtan -Vigyorgott, majd egyik ujját fenekemhez vezette újra, ami már mondhatni, megint nem bírt magával, folyt belőle a nedvem mitől teljesen szégyenembe zuhantam, mégis jól esett, ahogy hozzám ért.

Szájához emelte az ujját, majd szopogatni kezdte aztat, mitől megremegtem. Magamra húztam a takarót, arcomat egyaránt takarva, amit csak nevetve nézett végig.
-Finom vagy -Suttogta, mire újabb nyögés szaladt ki az ajkamon.

Jungkook szemszögéből:

Legszívesebben megtudnám zabálni. Hogy mennyire édes mikor zavarba van.  Nem beszélve csokoládés ízéről, ami valami isteni. Viszont most muszáj leszek visszafogni magamat, hiszen még biztos pihennie kéne a fenekének.

-Na gyere édes -Vigyorogtam majd kezembe kaptam az omegát aki csak pirultan sikoltozott, hogy tegyem le, de én csak akkor teljesítettem a kérését, amikor már megérkeztünk a fürdőszobába, ahol Yoongi már a kádban ült.

-Ühm lehet még sem kéne együtt csinálnunk ezt -Motyogta Taehyung, amire nem szóltam semmit, csak beráncigáltam, persze finoman, a jó meleg vízbe, majd mosni kezdtem a hátát.

Szépen lemosakodtunk mindannyian, plusz a fontosabb teendőket elvégeztük, aztán mindenki indult a dolgára.

*pár nappal később*

Yoongi szemszögéből:

Szombat van, ami számomra eléggé kedvező, hiszen munkamentes vagyok ezen a napon, ahogy az omegának se kell mennie az iskolába. Jut eszembe, hamarosan megkapja a diplomáját. Felettébb örülök neki, viszont majd kénytelenek leszünk összehívni a családot, ami már nem igazán tetszik. Nem nagyon szeretném tudatni velük, hogy mi hárman együtt vagyunk, de van egy olyan érzésem, hogy biztosan meg fogják tudni.

Aprót sóhajtva simítottam Taehyung hajába, aki fejét az ölembe legeltette, míg valamilyen mangát olvasott. Elmosolyodtam a meghitt pillanaton. Már csak Jungkook hiányzott, de sajnos ma kénytelen volt bemennie, mivel valamilyen sürgős műtét kellett elintéznie.

Hosszú percek teltek el, amikor Taehyung hirtelen felpattant mellőlem, mondván nem érzi jól magát, majd elszaladt a mosdóba. Követtem őt, nehogy valami baja legyen. Amint odaért egyből a vécébe helyezte gyomrának a tartalmát. Vajon valami rosszat evett? Nem az nem lehet, hiszen mindig ő főz, és az sosem rossz..

Nagyban agyaltam, majd el is tátottam a számat. Ugye nem? Ez lehetetlen.. Vagy mégis? Talán terhes?

Sziasztok!
Meghoztam a folytatást. Remélem tetszett ez is. Mindenkinek szép álmokat! ❤

Nem érdekel, csak szeress! ||  Taeyoonkook ff (Befejezett)Where stories live. Discover now