Capitolul 1

8.5K 477 143
                                    

Brittany

Prezent

— Am ajuns la destinație, a spus taximetristul, în timp ce a oprit mașina.

Mi-a scos mini bagajul din portbagajul galben, iar eu i-am înmânat banii.

— Mulțumesc, am spus înainte de a mă îndepărta, în timp ce-mi înfruntam noua viață.

Nu eram destul de pregătită s-o încep, așa că am stat pe trotuar, privind fix spre clădirea nouă care acum îmi era a doua casă, în timp ce mașinile străbăteau strada aglomerată. Apartamentul în care aveam să locuiesc, speram eu cel puțin trei- patru zile pe săptămână, stătea pe un restaurant imens. Această zonă centrală nu se aseamănă nicidecum cartierului rezidențial în care locuiam împreună cu tata, dar preferam agitația de aici. Era miezul după-amiezii și eram destul de sigură că ai mei colegi de apartament, nu erau acasă. Am vrut să-mi fac timp să mă aclimatizez singură în apartament, poate să fac și o baie.

Voi locui cu Finn, prieten din copilărie și altă colegă de-a mea de la facultate, Erika. Când am fost acceptată la universitate, l-am contactat imediat pe Finn pentru a vedea dacă mă poate ajuta să-mi găsesc un apartament, mai ales că mama mă ajuta cu chiria. Sincronizarea a fost perfectă, pentru că Finn mi-a spus că tatăl lui i-a pus la dispoziție acest apartament, format din patru camere și două băi și că ar fi bucuros să-i fiu colegă de apartament.                Adevărul că m-aș fi mutat oriunde, pentru că, din păcate, visul de a mă muta cu mama nu se realizase încă.

Dar Finn era un băiat de încredere și orice se potrivea mai bine, decât să-mi petrec serile în casa părintească, cu tata jucând poker cu prietenii lui..de care nu vreau să-mi amintesc. Sigur că și tata a acceptat încântat rugămintea mea, pentru că astfel putea să-și cheme amantele după bunu-i plac.

Nu că n-ar fi făcut-o și până acum. Pașii mei scârțâiau în timp ce-mi croiam drumul la etaj. Apartamentul nostru era la etajul doi și m-am luptat cu cheia înainte de a deschide încet ușa. Era mai mare decât mă așteptasem. O bucătărie mare în partea stângă și totul era amenajat pe un concept modern și deschis. Apartamentul mirosea a cafea și pe masa din bucătărie rămăseseră niște resturi.

Am simțit că invadez casa altcuiva. A trebuit să-mi amintesc că stabilisem deja să plătesc chirie, deși era o sumă infimă față de ceea ce se practică în această zonă centrală. Pe lângă sufragerie, erau câte două dormitoare pe fiecare parte a holului și o baie drept înainte la sfârșit.

Finn îmi spusese că îmi va lăsa ușa camerei mele deschise și pe prima cameră din stânga am găsit un bilet Camera lui Britt, alături de numele meu fiind o față zâmbitoare care mi-a oferit un anumit confort într-o situație de altfel nervoasă. Mi-am rotit geanta și am început să despachetez, când mi s-a părut că aud unele voci într-unul din dormitoare.

Ușa de la intrare fusese încuiată, așa că am presupus inițial că nu e nimeni acasă. Am crăpat ușa dormitorului pentru a asculta și am bănuit că vocile veneau din ultima ușă de la dormitorul din capătul celălalt al holului. Apoi, am auzit râsul unei fete. Rahat. Nu eram pregătită să întâlnesc pe nimeni.

Am rămas în camera mea, întrebându-mă dacă ar trebui să mă ascund în camera mea și să mă prefac că nu sunt aici sau să trec pe hol să salut. Eram totuși sigură că nu era Erika; i-aș fi recunoscut râsul dintr-o mie. Am devenit din nou atentă, pentru că acum auzeam vocea bărbatului. Avea vocea joasă și groasă și deși femeia continuă să vocifereze și să chicotească, eu îl ascultam doar pe el.

Înainte să mă gândesc, vocea masculină gemea. Apoi fata a gemut și ea. Rahat. Făceau sex. Am rămas nemișcată, gândindu-mă dacă ar trebui să mă strecor în liniște din casă și să merg la cumpărături. Femeia gemea din ce în ce mai tare, în timp ce indubitabil se apropia de punctul culminant. Geamătul ei s-a transformat  într-un strigăt nearticulat și, în final, a țipat: da, da, da!

ASHESWhere stories live. Discover now