I. szám

1.1K 73 45
                                    

DEMIGODS OF THE CAMP

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


DEMIGODS OF THE CAMP

Korona a Félvér táborban

Biztos mindenki hallotta, milyen port kavart a legújabb járvány, amiről sajnos kiderült, hogy az egyik isten indította el. Nem tudni melyik, bár sokan Apollónra mutogatnak. A gyógyítás és betegségek istene azt nyilatkozta, hogy neki ehhez semmi köze, viszont besegít a kutató félvéreknek. Emellett már egy csapat is elindult felkutatni a titokzatos istent.
De hogy befolyásolja a tábort a vírus? Nyilván itt is bizonyos intézkedéseket hajtunk végre, mint például a tisztálkodás (ami amúgy alap dolog). Érkezéskor a felcserek megmérik minden félvér lázát és néhány kérdést is feltesznek. Ha minden rendben, tovább mehetnek. A tábor területén nem uralkodik el a szigorú szabályzat, miszerint maszkot kell viselni és 2 méter távolság kell legyen két személy között. Minden megy a régi kerékvágásban. Csak étkezés előtt Apollón gyermekei vállalták, hogy figyelik a kézmosást és a kézfertőtlenítést.
A táborban mindössze két beteg volt a vírusra utaló tünetekkel, de nem tudni, hogy tényleg elkapták vagy egyszerű influenzáról van szó. Köztudott viszont, hogy a félvérek szervezete másképp reagál egyes betegségekre, így valószínűleg ezzel a vírussal sincs másképp.
Mindenesetre igyekszünk megtenni mindent, hogy se egymást, se a táboron kívüli embereket ne sodorjuk veszélybe.

Kayla Knowles

THE ORÁKULUM

Horoszkóp

Kos (III.21.-IV.19.)

Ebben a hónapban gondjaid lehetnek a koncentrációval. Ne felejtsd: ami nem megy, nem kell erőltetni.

Bika (IV.20.-V.20)

Ebben a hónapban beiktathatsz a reggeli rutinodba egy szépítő alvást, mivel úgyis lekésed az edzéseket. Akkor már legalább szép legyél, nem igaz?

Ikrek (V.21.-VI.21.)

A Hold állása miatt sok veszély leselkedhet rád! Ne csüggedj el, ha zombik támadnak meg, kérj segítséget Nico di Angelotól.

Rák (VI.22.-VII.22.)

Ebben a hónapban eltalálja Ámor nyila, s megjelenik az életében egy szatír. A csillagok szerint boldog kapcsolatotok lesz, 3 hónapig.

Oroszlán (VII.23.-VII.22.)

Ebben a hónapban halak fognak megtámadni, mert valamivel felbőszítetted Poszeidónt. Vegyél fürdőruhát, mert valószínűleg nem úszod meg szárazon.

DAM magazin Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang