IV. szám

217 28 8
                                    

DEMIGODS OF THE CAMP

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

DEMIGODS OF THE CAMP

F.S.- Félvér Segély

A Félvér Tábor a lehető legbiztonságosabb hely a Félvérek számára, ezt eddig is tudtuk. De azt csak sejthetted, kedves olvasó, hogy még a szomszédos városban lakó félistennek is életveszélyes eljutni a táborba, hát még a más országokban, földrészen lakóknak.

Ezért jött létre az F. S. Ez a kis elszánt, pár fős csapat egy önkéntes segélynyújtó szolgálat, amiknek a tagjai szívükön viselik a táborlakók és sorstársaik jövőjét. Külön kis kabinjukban minden nap tartanak megbeszéléseket, heti rendszerességgel toborzásokat, szabadidejükben információkat, kutatásokat végeznek, valamint, nem utolsó sorban, expedíciókat terveznek az új félistenek biztonságba helyezéséért.
Sikerült elérnünk az F. S. vezetőjét, a Démétér leszármazott Ian Mait, aki mosolyogva fogadja a Dam Magazin riportereit.

"-Itt, a Félvér Segély kunyhójában kis csapatunk 23 tagja, plusz én, tevékenykedünk minden nap, friss sorstársaink megmentése érdekében. Szakokra vagyunk felosztva, minden kis csoportnak külön vezetője van, például ő itt mellettem Elizabeth, a Kapcsolatfelvételi osztály vezetője.
Egy expedíció megszervezése sajnos nagyon sok időt vesz igénybe, néha egy hónapig is eltartanak az előkészületek. Viszont ilyenkor mindig megpróbálunk a lehető legnagyobb létszámmal hazatérni. Akár három, négy Félvért is biztonságba helyezünk egy alkalom folyamán.
Egyik emberünk képes rendszeresen felvenni a kapcsolatot Írisz Istennővel, aki, bár néha homályosan, de segít nekünk azzal, hogy elárulja pár újonc lakóhelyét. Ezek után elkezdődik a terepfelmérés és az infromációgyűjtés. Hetente pár emberünk, a Kémek, belopóznak a városba, ahol könyvtárakban, kapcsolataink révén megszerezzük az adott ország és az emberünk/embereink adatait. Ezek után az előbb említett Kapcsolatfelvevő csapat nyilvánosan hozzáférhető, elektronikus eszközökről felveszi a kapcsolatot a családdal. Általában a család tud a helyzetükről így együttműködők és felkészítik a gyereküket az útra, mind lelkileg, mind felszerelés terén. Ezek után megszervezzük az oda vezető utat, a lehető legkevesebb lenyomozható lépésben, értem ez alatt az álnév használat, adathamísítás (nagy segítségünkre vannak a néha betoppanó Stolls ikrek) és a felszerelés előkészítését. Ezek után a 24 emberből 19 elindult a küldetése, több részben, míg a maradék öt ember itt szervezi a dolgokat a gyerekek fogadására. Például az Apollón kabin biztosítja a fekhelyeket, orvosi vizsgálatot, az Athéné kabin segédkezik az edzések, oktatás megszervezésében, az Aphrodité kabin a ruhaellátásban, a Hermész kabin a lelki támaszban. Ha a küldetés sikerül és teljes létszámmal térünk haza, mindannyiunk szíve megkönnyebbül.
Mióta a Gaia korszak lezárult, a másik tábor is bőkezűen segédkezik nekünk, ők is hasonlóképpen szervezik az utakat, néha közösen is tevékenykedünk.
Pár nap múlva indul a következő utunk, egyenesen Magyarországra."

Monogrid

THE ORÁKULUM

DAM magazin Where stories live. Discover now