one

284 20 16
                                    

Sok fiú volt már az életemben. Még akkor is ha most csak 17 éves vagyok. Mindegyik fiú széttörte a szívemet. Csak játszadoztak velem. Így most rajtam a sor. Eleget szenvedtem. Annak a fiúnak aki most abba a suliba lesz, mármint ahova megyek, szét fogom törni a szívét.

Össze pakoltam a sulis táskába, majd indultam is. Egyedül élek. A szüleim Londonban laknak. Messze tőlem. Ott hagytam azt a várost, azt ahol szenvedtem. Beléptem az iskola kapun, és amit láttam azt nem értettem. Sok diák gyűlt össze ebben a kis aulában, én is befurakodtam mert látni akartam mi történik. Egy kiszőkített hajú lány állt ott, és hisztizett vagy nem is tudom, vele szemben pedig egy srác volt göndör hajú és zöld szemű volt.

-Harry, én azt hittem hogy ez nem csak egy átverés!-nyávogta a lány. Csak most látom, hogy a nyávogó csaj mögött állnak még, mármint úgy mintha a csicskái lennének.

-Hát akkor ezt most beszívtad.-rántott vállat a srác. Mire a csajt olyan sírás fogta el, hogy abban a pillanatban át gondoltam azt hogy lehet tényleg léteznek ufók. Azt követően a csaj elment, így a többiek is eltűntek. A srác még mindig ott állt. Mikor hirtelen megfordult, és pont az én szemembe nézett, félmosolyra húzta a száját. Rögtön megfordultam és miután eligazítást kértem, a portástól, felmentem az igazgatóiba. 

-Jó napot.-nyitottam be a szobába.

-Ó! Maga lenne Dawn Baker?-kérdezte az igazgatónő. Kábé a 60-as éveiben járhatott.

-Igen.-mondtam.

-Rendben. Nos, akkor ez lenne itt az órarended, ez pedig a szekrénykulcsod, ami a 34-es lesz.-mondta az igazgatónő.-Mr. White lesz az osztályfőnöke, második emelet, ötös terembe menj most, mindjárt kezdődik az első óra.-mondta mosolyogva miközben megfogta a kezemet, mire bólintottam, és távoztam a helyiségből. 

Végre megtaláltam azt a termet! Már kezdtem azt hinni, hogy nincsen ötös terem...

-Jó napot! Maga Dawn Baker?-kérdezte de mielőtt válaszolhattam volna tovább mondta.-Én vagyok az osztályfőnököd, Mr. White.-mondta. Na ez érdekes, mivel az ofőm fekete, és az a neve, hogy White.-Bemutatlak az osztályodnak. Gyere.-szólt, majd behúzott a terembe. Milyen lazán fogdosnak itt az emberek.

Ahogy belépett velem, az osztály elhallgatott.

-Nos, mint láthatjátok új osztálytársatok érkezett.-nézett rám. Most azt várja, hogy bemutatkozzak?

-Dawn Baker vagyok.-mondtam.

-Nézzük, hol van hely..-szemlélte a tanár az osztályt.-Ó! Remek! Harry állj fel kérlek, hogy Dawn lássa hogy hova kell ülnie.

Ahogy ezt kimondta, úgy felállt egy zöldszemű, barna, göndör, és már majdnem vállig érő, hajú fiú. Ő volt az aki az aulában is volt! Bólintottam, majd odamentem és leültem mellé. A tanár magyarázni kezdett.

-Szia, Harry Styles vagyok.-suttogta.

-Dawn Baker.-mondtam, próbáltam barátságtalan lenni.

-Tudom.-biccentett.-Hallottam.-mosolygott. Hihetetlen! Már most zavarban vagyok. Ez a Harry srác elég esélyes erre a ,,törjük szét egy fiú szívét" posztra.

Most éppen a tesi öltözőben vagyok és öltözök.

-Halljátok.-szólalt meg egy csaj.-Harry nem rég dobta Amber-t.-mondta de abban a pillanatban be is jött az említett csaj. De nem úgy nézett ki, mint aki búslakodik.

-Hogy vagy Amber?-kérdezte egy fekete hajú lány.

-Soha jobban!-mondta.-Harry-t már úgy is meguntam.-legyintett.-Túl sokszor csinálunk.-vigyorgott. Fúj! Mire a kis csicskái is vihogni kezdtek.

Tesin párokba kellett állni, és én nem ismertem senkit.

-Leszünk egy párban?-hallottam meg Harry hangját.

-Kösz nem.-mondtam. Eddig jól megy!

-Nem hiszem, hogy lenne választási lehetőséged.-jelentette ki.-Mindenki más már foglalt. Milyen kár...

-Ja.-vetettem oda.

Röplabdát kellett egymásnak passzolni, és közben Harry minden egyes lányról mondott valamit, például, hogy: ,,Ő már megvolt!" meg egyéb ilyen undorító dolgokat.

Szerintem meg is találtam azt  srácot akinek szét fogom törni a szívét.














sziasztok !! ez lett volna az első rész, remélem tetszett <33

Only AngelWhere stories live. Discover now