six

126 9 4
                                    

Másnapra Harry szerzett magának egy barátnőt. Platina szőke hajú, barna szemű. Nagy mellű, és seggű csajt. Szerintem tele van műanyaggal.

Harry rám se nézett. Vagyis akkor nem, amikor én néztem rá.

-Szia Dawn.-Luke csak úgy futólag ment el mellettem.

-Várj Luke!-kiáltottam utána. Vissza fordult és idejött.

-Igen?-Harry figyelt. Szerencsém van.

-Velem jössz a Karácsony Bálra?

-Persze.-hirtelen felderült az a arca.

-Akkor gyere értem 8-ra.-kacsintottam rá. Utána úgy mentem el Harry mellett mintha mi sem történt volna.

Pár perc múlva nyolc. Itt ülök a kanapén, és Harry rózsáját nézem.

Csengettek.

-Megyek!-mondtam majd leraktam a rózsát a kezemből. Kinyitottam az ajtót. Luke-on szmoking volt.-Milyen dögös itt valaki.-vigyorogtam, el nevette magát.

-Te is jól nézel ki.-mondta majd végig nézett rajtam.

Be léptünk a suliba. Rengetegen voltak. A tanárok táncoltak, ahogy a diákok is. Megpillantottam Harry-t, táncolt a műanyag csajjal.

-Táncolunk?-Luke felé néztem, olyan kurva cuki mosollyal nézett felém, komolyan mondom majdnem elolvadtam.

Elpirultam és bólintottam. Hihetetlen hogy elpirultam. Basszus! De úgy nézett ki hogy Luke-nak bejön. Ráadásként még azt is láttam, hogy Harry is nézett akkor. Ez a terv tökéletesen halad.

Luke átfogta a derekamat, én pedig átfontam kezeim a nyaka körül. Úgy táncoltunk a zene ritmusára. Csak bámultam Luke gyönyörű kék szemeit. Ő is az én kékjeimet bámulta.

-Mondtam már hogy milyen gyönyörű vagy?-kérdezte Luke suttogva, majd lehajolt és gyengéden megcsókolt. A gyomrom görcsbe rándult, mintha ezernyi pillangó repkedne belül. Ugy éreztem mintha elesnék ha ő nem tartana. Amikor vége volt a csóknak, rám nézett.

-Nem vagyok részeg, és nagyon remélem hogy ezzel nem rontottam el semmit.-mondta.

-Semmit. Csodálatos volt. Csak lehet tényleg barátoknak kéne maradnunk.-mondtam és vártam, mikor hagy fakepnél, de ehelyett csak elmosolyodott.

-Megyek, hozok puncsot Dawn.-és már itt sem volt. Én utána néztem. Egy könnycsepp folyt le az arcomon. Láttam hogy már jön is vissza. Gyorsan letöröltem a könnyet.

-Köszönöm.-mosolyogtam rá, és elvettem a kezéből, a felém nyújtott edényt.-Finom.

-Igen.-mondta, de utána rögtön a kezembe nyomta az övét és elrohant. Felvont szemöldökkel néztem felé. Pár perc múlva visszajött.

-Jól vagy?-aggódtam.

-Igen, csak hányingerem lett. Rájöttem hogy utálom a puncsot. Blee.-fintorodott el. Nevetni kezdtem. Leraktam a kezemből a puncsokat. Kérdés nélkül megöleltem Luke-ot. Annyira rosszul érzem magam. Lelkileg. Szét töröm egy srác szívét és ahhoz egy másik srácot használok, aki kedves, törődik velem és annak is szét töröm a szívét.

Luke eltolt magától.

-Szerintem beteg vagyok.-mondta.

-Akkor menj haza, nem szeretném ha rosszabbul lennél.-mondtam, mire bólintott.
Indult volna el de én elkaptam a kezét.
Összeráncolta a homlokát, de mielőtt megszólalhatott volna, puszit nyomtam az arcára. Bágyadtan elmosolyodott. Látszott rajta, hogy tényleg beteg.

-Menj.-suttogtam és egy picit meglöktem. Mire elindult.

-Mi van Baker? Itt hagyott a Hemmings srác?-vigyorgott Harry.-Mondhatom jól választottál.-kárörvendő volt.

És én még sajnáltam. Nincs kímélet, se könyöret. Olyan keményen fogom szét törni Harry szívét hogy egy életre megjegyzi a nevem.

Only AngelWhere stories live. Discover now