two

211 14 22
                                    

Otthon ülve azon tanakodtam, hogy vajon miként lehet szét törni valakinek a szívét. Meg is van. Azt fogom csinálni amit az exeim. Játszadozni. Na szóval, akkor az első lépés, el kell érnem azt hogy azt akarja hogy az övé legyek. Vagyis, kihasználjon. Nos lássuk csak, elvileg minden csajt kihasznált, és francia óra elején hallottam ahogy rólam vagyis arról beszéltek, hogy Harry imádja az úgymond ,,Friss Hús"-t. Szóval, biztos hogy próbálkozni fog nálam. Tökéletes. Ez lesz életem legjobb pillanata. De ahhoz, hogy jó legyen, idő kell. Sok idő. 

Mivel már hét óra volt így el kezdtem készülődni. Festett szőke hajamat gyorsan kifésültem, majd hagytam hogy a vállamra omoljon és úgy döntöttem, hogy egy kis sminket is fogok ma használni. Húztam egy nagyon rövid tusvonalat, és mivel ma egész este sorozatot néztem ezért karikás szememet is el kellett tüntetnem, szóval le alapoztam az arcomat és a szemem alá is rakta egy kis korrektort. Szempilla spirált se hagytam ki. Egy epres illatú és ízű szájfényt is használtam. Hogy honnan tudom hogy milyen ízű? Mondjon akárki akármit de valamiért én mindig megkóstolom, mármint nem megeszem, hanem amikor felkenem a számra akkor valamiért mindig megnyalom. Gyorsan kerestem magamnak ruhát. Végül egy szürke pulcsi és egy kék farmer nadrág mellett döntöttem. Fel húztam a régi Converse csukámat is.

Mivel egyedül élek ezért elkészítettem magamnak a reggelit és gyorsan a kocsimhoz mentem majd beindítottam és a suliig meg se álltam. 

Leparkoltam, épp hogy kiszálltam volna, egy parkoló hellyel arrébb, Harry állította le a kocsi motort. Majd mintha észre se vettem volna, úgy mentem be a suliba. Leültem a helyemre, közben fellapoztam az egyik könyvemet. ,,Olvasni" kezdtem. Harry három perccel később érkezett meg.

-Szia Dawn.-szólalt meg.

-Szia.-vetettem oda. 

-Mondtam már hogy jól nézel ki?-nézett rám. Majd elmosolyodott. Ez lenne az a csábító mosoly? Mert ha igen akkor, baszki, ért hozzá. 

-Nem nagyon beszélgettünk még, de hidd el magamtól is tudom, hogy hogy nézek ki.-mondtam, és próbáltam unott arc kifejezést erőltetni magamra. Ezért elfojtottam egy mosolyt. De hiába, láttam Harry-n hogy észre vette. Szólásra nyitotta a száját de nem tudott megszólalni mivel idejött egy srác.

-Csá haver! Gondoltam szólok, hogy lesz ma nálam egy buli, és meghívlak, tessék.-adott oda neki egy borítékot. Majd felém fordult.

-Te is gyere új csaj, és hozz fürdő ruhát is.-kacsintott rám.-Egyébként Luke vagyok. Luke Hemmings.-biccentett, majd nekem is odaadta a borítékot. Féltékennyé tevés, az kell most.

-Rendben, köszönöm Luke.-mosolyogtam rá. A szemem sarkából láttam ahogy Harry, Luke-ra mered. Luke is észre vette, így el köszönt és távozott is.

Ki pakoltam a könyveimet mikor észre vettem, hogy nincs itt az enyém. Basszus! Emlékszem, hogy amikor bejöttem akkor leraktam egy másik padra. Körül néztem, és meg is találtam. Felálltam és érte mentem.

-Bocsi, rossz asztalhoz raktam le a könyvem.-mondtam mire felém fordult.

-Jajj igen, van itt egy. Pont azon tűnődtem hogy vajon kié lehet.-nevetett.

-Hát most már tudod.-nevettem el magam.-Dawn vagyok.-mosolyogtam.

-Én Niall.-mondta.-Örülök hogy megismerkedtünk Dawn.

-Én is.-mondtam, és vissza mentem a helyemre. 

Harry rám nézett, nem tudom, miért de rá néztem én is. Istenem, csak most látom milyen kibaszottul gyönyörű szeme van. Göndör fürtjei majdnem leértek a válláig. Egy fehér póló és egy fekete szűk farmer nadrág volt rajta. A pólónak volt egy kis áttetsző hatása, így láttam a mellkasát. Voltak rajta tetoválások. Nem láttam jól, de abban a pillanatban arra is rájöttem, hogy éppen őt stírölöm. Francba! Hogy törhetem szét a szívét, ha ilyen jól néz ki?

Only AngelWhere stories live. Discover now