Planlı Korku

994 160 163
                                    

OTANTİK KİTAP bünyesinde basılacağı için bölümler kaldırılmıştır

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

OTANTİK KİTAP bünyesinde basılacağı için bölümler kaldırılmıştır.

Gelişmeler için takipte kalın!

Kocaman bir özürle başlıyorum konuşmama

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kocaman bir özürle başlıyorum konuşmama. Biliyorsunuz 15 Haziran'da adli süreler işlemeye başladı ve benim üç aydır derin bir uykuda olan meslek hayatım da fırtına gibi hayatıma çöreklendi. İşlere odaklanınca kurgular bir türlü kendini göstermedi bana. Yazmaya çalıştıkça ekran boş boş bana baktı. Yani bu uzuuun ara elimde olmayan sebepler yüzünden gerçekleşti.

Bu bölüm defterin yırtık sayfalarını araladık. Uzun tutmak isterdim ama baktım ilerlemiyor her zamanki bölüm uzunluğunda olsun dedim. Bir an önce bölümü atmak istedim.^^ Diğer bölüm ile defter kısmı tamamen bitecek, birkaç bölüme de final olacak zaten.

Sizi özledim. Ve bu aralar çok tatlı bir dizi izlemeye başladım. Anne with an E. Aşırı naif bir hikayesi var ve ben bol bol ağladım izlerken. Nasıl bu kadar geç başladım diye de hayıflandım. Neden yazdım bunu... çünkü Anne karakter olarak oldukça bana benziyor. E hikayesi de güzel. Önerim olsun size, fırsat bulunca izleyin. İzleyen varsa da yorumlarını görmek isterimmm.

Göldeki Ev (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin