Son Söz

2.1K 137 291
                                    




Seksen beş bölüm devirdik.

Bu kurgunun yeri benim için çok farklı; biraz değinmem gerekirse eğer terapi diye başlamak en iyisi olur sanırım.

Bu kurguda dört karakterin çıkış noktası gerçek. Yanlış anlamayın ufak bir kısım dışında karakterlerin yaşadığı şeyler de dahil kurgudaki her şey hayal ürünü ama bu dört karakter gerçek hayattan tanıdığım kişilerden esinlenildi.

Hadi bir tahmin yapalım bakalım :)

Onları açıklamadan önce bu kurguya nasıl başladığımı anlatmak istiyorum. Sanırım depresyona girdiğim bir dönemdi :D Sanırım diyorum çünkü depresyon belirtilerine pek bakmadım tanı koyacak bir uzmanlığım da yok ama öyleydi sanırım.

Kalp kırıklığı diyelim ve bu kısmı çok eşelemeyelim...

Gerçekten berbat bir zamandı; balık burcuyum gençler ve duyguları dibine kadar yaşarım ama yani... bunu yaşamamak için biraz kalkanlarım var sanırım. Her neyse yaşamış bulundum bir kere; kalbim parça pinçikti ve bu durumdan kurtulmam gerekiyordu. Ben de bu hikayeye başladım ve Ener'i Baria'nın hayatından bir şekilde çıkarmış oldum. Terapi gibiydi ve bu durumun benim için metaforik bir anlamı vardı.

Başta her şey yoğun duygularımdan kurtulmak içindi ama sonra hikaye geliştikçe gelişti ve işler değişti. Bir köşeden Damla hortladı, diğer köşeden Hırtık ve bir baktım kurgu terapim olmaktan çıkmış. Onu artık bambaşka bir açıyla görüyordum. O artık benim kıymetlimdi ve adeta üzerine titrer oldum. Yazarken kendime bile şaşırıyordum oha bunu nasıl buldun kızım aferin sana bile diyordum.

Bu kurguyu en değerli kılan kısmı ise hiç şüphesiz bana dedektiflere taş çıkartan yoldaşlar kazandırması oldu. Hepiniz öyle teoriler geliştirdiniz öyle ürettiniz ki bu beni hep daha üste çıkmaya iteledi. Beni kendimle yarıştırdınız. Siz olmasaydınız bu hikaye bu denli güzel olamazdı. İyi ki varsınız ve umarım iyi ki hep var olacaksınız. -Duygular tavan-

Gelelim gerçek karakterlere... Geliyor... Geliyor gelmekte olan...

...

....

....

...

Heyecan heyecan kalp güm güm

.....

...

...

...

Kayla, Rüya, Ener ve tabii ki Baria.

Baria ben oluyorum; siz ona söverken ben içten içe ağlıyordum gkjkghgk Neyse çok da sövmediniz. Kayla ve Rüya ise gerçek hayattaki canım cicim dostlarım... Rüya bekar sakin olun; her şey uydurma demiştim öyle değil mi. jghhg Yoğun istek olursa bir güncelleme ile üçümüzün fotoğrafını burada ölümsüzleştirebilirim. Merak etmeyin onlardan izin aldım. :D :D

Rabiaztrk677 ---- İşte bu Rüya

KardelenGizemFiliz ---- Bu da Kayla

Bir de ener var tabii... Ona ise kalp kırıklığı diyip geçelim :D

Ahh unutuyordum. Foxi gerçekten de benim kedim ama eve lanetli bir tasma falan getirdiği yok sakin olabilirsiniz.

Yolculuğumuz nihayete ererken bu kurgu ile ilgili her şeyi iyi ki diyerek andığımı bilmenizi isterim. Sizi seviyorum yoldaşlar. Her son bir başlangıçtır unutmayın... yeni başlangıçlara!

Not: Damla'yı hangi kafayla yazdım ben bile emin değilim, ilginç bir varlıktı o... Unutulmayacaksın Damla reis!

Göldeki Ev (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin