saçma kral-kraliçe tartışması

45 3 3
                                    

gerçekten ama gerçekten bu olayı saçma bulan tek kişi ben olamam. insanlar ya bildiği en eski idolleri ya da en sevdiklerini söylüyor. bana göre çoğu objektif değil. objektif olsa bile çoğumuz müzik uzmanı değil. değil mi? dans hakkında ne biliyoruz ki, ya da vokal-rap teknikleri? en sevdiğimizi seçebiliriz ama en iyisini, kral-kraliçesini seçemeyiz bence.

hadi benim kralım, benim kraliçem dersin ama kpop'un kralı, kpop kraliçesi demek de ne bileyim. hele de kpop'un yarısı bile takip etmezken.

ve biz bunu aşıp konuyu bir tartışma haline getiriyoruz. cL jEnNİ'dEN daHa mI QuEeN? o dA kİM oLuYOr? BİriSi kİnGse o Da TvXq'dUR. çÜnKÜ biLDiğİm eN eSKi gRUp. YHa dELi mİSin KiNG bTs. bURaNın qUEeNi tWice'dır. StAn qUEnPink. 2En1 DeĞİl sNSd QuEEn.

arada yabancı profesyonel dansçıların yorumlarını okuyorum. teknikleri hakkında yorum yapıyorlar. bana göre kusursuz mesela performans ama gözden kaçırdığımız ve bilmediğimiz o kadar çok şey var ki. keza vokal koçlarını dinlerken de öyle. ama onlar genelde linç yerim diye yumuşak yorum yapıyor. mesela emre yüceleni de bu konuda takdir etmiştim. gerçekten yanlış tekniği, sevmediği noktaları çat çat söylüyordu. ama artık bırakacakmış sanırım kpop hakkında analiz yapmayı.

eskiden ben de bu fikirde değildim. kendime göre kral-kraliçe seçiyordum. sonra durdum ve dedim ki sen hiçbir şeyden anlamayan bir kızsın senin neyine?

bu kadar kasmayalım bence.

my unpopular kpop opinionsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin