gotexo rapper line + dinlemeden yorum yapmak

25 2 1
                                    

birisi bu line'a zorlama, iyi değil demiş. umarım kahkahamı duyabiliyorsunuzdur şu an.

öncelikle got7 rapper line'ı full yabancı. bana denk gelmemiş olabilir. ama hepsi yabancı olan tek rapper line. bir kere bir düşünün. "kore'nin en büyük şirketlerinde birinde çıkış yapmışlar?! hepsi yabancı?! korece öğrenmek bile zorken bir de rap yapıyorlar?!" ben gözüm kapalı bunlar iyidir kesin derim yani.

ayrıca bunları diyen hiç bside solo falan dinlememiştir. zaten çoğu kişi sadece başlık şarkılarını dinleyip geliyor. öyle eleştiri yapıyor.

exo'ya gelirsek chanyeol hakkında pek bir şey yazmayacağım. çünkü... anlatacak kelime bile bulamıyorum. wuhuuu yani.

sehun'a yeteneksiz diyenleri anlamıyorum. şirketin ona line vermemesi rap yapamadığı anlamına gelmiyor. çok iyi, aman aman demiyorum zaten. ama gidin bir bsidelara bakın, bir go dinleyin. sonra yorum yapın. gerçekten sadece başlık şarkılarıyla 'yetenek' hakkında yorum yapanları anlamıyorum. adam da vokal de var, rap de var, dans da var. daha ne olsun.

hangi idol hatırlamıyorum ama bana bir keresinde şey olmuştu. grubunun şarkısını dinlemiştim. sonra solo bir şeyine denk gelmiştim. pozisyonu vokaldi. baya etkilenmiştim ama grupta dinlediğimde o kadar değildi.

youngjae king of masked singer'da "grup şarkılarında potansiyelimi çokça gösteremiyorum" gibi bir şey demişti hatta. o yüzden sadece iki şey dinleyip yorum yapmak çok saçma.

my unpopular kpop opinionsWhere stories live. Discover now