army, bts, bighit, fanservis, sm

34 2 9
                                    

bts yetenekli ama insanların sevmemesinin nedenin fanları olduğunu düşünüyorum. herkes gibi.

army kutuplarda donmuş bir göl gibi. üstü buz kaplı. işe yaramaz, gölü görmeni engelleyen bir buz parçası. bunlar toxic kısım. altındaki balıklar da iyi olanlar. iyi olanlarbdhshjs. başka kelime bulamadım, üzgünüm. 

ama onları çok göremiyoruz çünkü biz çok kalın. fazla kalın. buz biraz şeffaflaşınca görebiliyoruz. ama altta güzel bir tayfa da var sonuçta.

neden bu kadar edebi yaklaştım olaya bilmiyorum xjdjxkshosj

bu buzun bu kadar kalın olmasının sebebi ise bts'in son yıllarda çok fan kazanması ve dolayısıyla oluşan boş kalabalık.

bts'in yetenekli olduğunu inkar edemeyiz. yetenekliler. ama sektörde onlar kadar hatta onlardan daha yetenekli grupların bulunduğunu düşünüyorum.

ki bence popüler  olmak için aman aman bir yetenek gerekmiyor. ama bundan burada bahsetmeyeceğim.

o yüzden bence yükselmelerindeki en büyük etkenlerinden birinin şirketlerinin grubu çok iyi ilgilenmesi ve fanservis olduğunu düşünüyorum.

bigshit gerçekten fanları, sektörü çözmüş bence. ne istediklerini, ne sevdiklerini... bunun gruplarının popülerliğindeki rolü büyük. pek masum bir şirket değil ama. lütfen savunup durmayın. gruplarınıza laf atmıyoruz. şirket yani bu.

eğer daha iyi promo alsalardı en az bts kadar popüler olabilecek birkaç grup sayabilirim.

eskiden sm'in sektörü çözdüğünü düşünürdüm. ama şu youngmin mi ne başa geçtiğinden beri b*k oldu. ondan öncede öyleydi ama neyse.

my unpopular kpop opinionsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin