10 глава

1.5K 94 15
                                    

НАТАЛИЯ

— Можете да целунете булката!

И в този момент, след тези думи, аз вече не бях Наталия Денúс Пламенова. Аз бях Наталия Денúс Азова! Само за секунда и с една кратка дума, изплъзнала се из между устните ми, аз вече бях никоя.

Като госпожа Азова аз не съм някоя! Аз съм никоя! Като негова съпруга... Ръцете му докосната бузите ми и стиснах очи. Противно на очакванията ми, той не ме целуна по устните, а по челото.

Наоколо се чуха аплодисменти и поздравления, излезли с крясък. Обърнах се и погледа ми се спря на Мариано и Дейвид. Хората на баща ми ги държаха с насочени пистолети към тях.

— Букетът, Наталия.

Чух го да казва в ухото ми и потръпнах. За пръв път в живота изпитах толкова силен страх. Имах чувството, че се свлека на пода. Така май ще е по-добре, но за жалост не може.

Преглътнах тежко и се обърнах с гръб към хората. Ръцете ми хванаха букетът от бели рози. Извих ги няколко пъти и накрая го хвърлих. Обърнах се за да видя кой го е хванал. Гад долна!

Букетът си беше избрал за собственичка Шаная. Е, поне може да се разведе с татко и да се махне от живота ми. И на това съм съгласна. Усмихнах се и заплясках в хор с останалите.

***

Стояхме на масата и просто се гледахме. Часът минаваше три след полунощ, а от около два часа ние двамата просто стоим и се гледаме като котка и мишка. Аз мишката, той котката.

— Аз се качвам.

Казах тихо под нос и се изправих. Тръгнах към стълбището и си качих в стаята, която се предполагаше, че трябва да деля с него. Да бе!  Ма ще има да взима много този! Аз легло не деля!

Може да е неговата къща, неговата стая и неговото легло, но от сега той си има нов креват. Неговият официално вече е мой. И името му ще е... Бай Симо! Да. Бай Симо! Подхожда му!

След бързият хладък душ се облякох и се върнах в стаята. Обаче там го заварих да стои пльоснат като пукнато щраусово яйце в тиган на турска циганка, която прави мекици. Ох, майко!

Тази няма да я има. Аз. Леглото. Си. Не. Деля. С. Никой! Не е огряло слънце на неговата улица, ако си мисли, че ще спя с него на една възглавница, под една завивка, че и на едно легло. Не става така!

— Ти какво си ми си се пльоснал като щраусово яйце в тиган на турска циганка, която ще прави мекици?

Обърна глава към мен и повдигна вежди. Е да! То си е... видиш ме цялатa Supreme&Gucci и Dolce Gabbana ама си ги имам репликите за двайси кинта. К'во!?

— Сериозно ли? Щраусово яйце, което е пльоснато в тигана на турска циганка, която ще прави мекици?

— Да!

Навирих брадичка и скръстих ръце пред гърдите си. Надигна се и ме огледа внимателно от горе до долу. Чувствах се малко странно. Не за пръв път ще деля легло, но предният път... ъъъ... млъквам!

— От къде ти дойде път точно това сега?

— Дойде ми, дойде ми!

Повдигна вежди и стана в седнало положение. Сякаш съжаляваше за нещо.

— Наистина ли ти дойде?

Ентусиазмът, с който задаваше въпросите си просто ме караше да се гръмна.

— Да!

— Еее, не може така, бате! Ами сега? Какво ще правим? Как ще имаме първа брачна нощ след като си в цикъл?

Ококорих се и стиснах юмруци. Тръгнах с бърза крачка към леглото и коленете ми потънаха в матрака. Юмруците ми започнаха да се забиват в тялото му, а той се смееше най-спокойно.

— Каква първа брачна нощ те гони тебе бе!? Каква първа брачна нощ!? Каква!? Мене ме омъжват насила за напълно непознат, а той ми говори за секс!

Взех възглавницата и започнах да го бия с нея. Смехът му се усилваше, а с това и яростта, която свива спокойно гнездо вътре в мен, все едно съм й клон на смокиново дърво. Ей, само какви обяснения вадя!

— И защо да нямаме първа брачна нощ? Какво като сме непознати?

— Да. Непознати сме!

Продължих да го удрям, а той мърмореше към мен с висок глас, явно за да го чувам и аз ясно. Този да не ме мисли за глуха!? Ще му стопя лагерите!

— Нали и аз това казвам? Да прави секс. Да опознаем телата си едно-друго. Пък и е полезно за здравето! Спри де!

Хвана ръцете ми и хвърли възглавницата към мястото й. Гледах го с бясно изражение, а той ми се усмихваше. Господи! За Мариано да се бях омъжила по-добре! С този животът ми ще е ад!

— Защо ме биеш?

— Не е ли очевидно?! Вадя си гневът вър...

Тялото му се притисна в моето и устните му опариха моите! Господ ми е свидетел, че сякаш ток премина през тялото ми! Ами сега на къде?








Дъщеря на мафиотWhere stories live. Discover now