10.

483 34 1
                                    

Zapínám televizi, sypu do misky brambůrky a do skleniček nalévám colu. Pije colu? A má rád brambůrky? Kruci. Je to s ním všechno až moc dokonalé, nějak se bojím, že to skončí a už se to nikdy nebude opakovat. To se nesmí stát.

Nevím, co dělat, jsem roztěkaná a nervózní, i když jsem s ním teď strávila většinu noci. Čtyři hodiny ráno. A rozhodně nejlepší narozeniny vůbec.

"Nebavilo by mě to tu uklízet." Luke ke mně přijde a podívá se na televizi. "Chceš se dívat na televizi?"

"No, já nevím -"

"Klidně, cokoliv." On není vůbec naštvaný, není nijak nepříjemný, je milý a hodný a usmívá se. "Já jen, že bych věděl o lepších věcech, které bychom mohli dělat."

"Jaký?"

"Chci tě udělat šťastnou, Gabrielle." Nakloní se a pomalu mě políbí, jeho ruce se okolo mě obmotají, pevně mě k sobě přitiskne a líbá mě.

Začnu pod jeho náporem couvat, ale očividně to byl jeho plán. Vzápětí narazím do stěny, jeho ruce mi tisknou boky, lepí se na mě a chtivě mě líbá, kolena se mi začnou třást.

Jeho ruka náhle vjede pod moje tričko, zalapu po dechu, ale on se vůbec nezastavuje, ani já nijak neprotestuji. Je to všechno nějaké přirozené, zvláštní. Dech se mi začne třást, když se mi rty přisaje ke krku, jeho velká dlaň mě hladí přes podprsenku.

Jeho levá ruka mě začne příjemně šimrat po stehnech. Podvědomě se víc rozkročím a přitisknu si ho k sobě blíž.

Proč ho nechávám, aby na mě sahal?

Přitahuji si jeho hlavu k té své, abych ho políbila, ale v tu chvíli mi jeho prsty vklouznou pod šaty a přímo do mého klína. Přidušeně zasténám a sevřu pevně víčka.

"Tse, tse, Gabrielle," zasyčí Luke a ušklíbne se. "Nějaká mokrá, hm?"

Zrudnu a odvrátím od něj pohled. "Promiň -"

"Hej, kotě, ne, to je v pohodě," uklidní mě a jemně mě promne přes kalhotky. Zasténám. "Mmm, Gabrielle."

Cítím, jak mi tepe klitoris, jak mnou projíždí neuvěřitelné vzrušení. Potřebuju se udělat, potřebuju něco udělat, potřebuju ho líbat a nechat ho, aby mě líbal on, kdekoliv, kde by chtěl.

Pomalu mě masíruje, chci víc. Dávám mu to najevo stále hlasitejšími steny, připadám si jako pornoherečka, ale líbí se mi to.

Přestane, jeho prsty se zaháknout za okraj černých kalhotek a pomalu mi je začne stahovat dolů. Jakmile se látka dotkne mých kotníků, prudce mě políbí a jeho prsty obratně najdou můj klitoris, který začnou okamžitě třít.

"Proboha," vyhrknu a zaryju prsty do jeho ramen. Olízne si rty a smyslně se mi zadívá do očí. Jeho ukazováček a prostředníček líně klouže v mém klíně, ale je to tak úžasné, sakra.

Ucítím tlak, pohladí mě zevnitř, líbá mě na krku a jemně do mě proniká prstem.

A pak, pak to trochu bolí. Dva prsty.

"Shh, je to v pohodě, kotě, zvykneš si."

Je pravda, že během pár vteřin jsem dokonale přizpůsobena, stahuji se okolo jeho prstů, v mém podbřišku se zase hromadí ten uvolňující pocit. Hoří mi tváře.

Najednou ucítím něco strašně příjemného, nevím, jak to mám popsat, ale podlomí se mi z toho kolena, Luke mě musí pevně přidržet. Nutí mě to sténat hlasitěji a hlasitěji.

Ten... bod? Bod G? Je to on? Nechápu to, něco tak neuvěřitelně příjemného jsem nikdy necítila.

Mám pocit, že mi každou chvíli explodují vaječníky, drží mě těsně u sebe, líbámě do vlasů, na krk, na tváře, na rty, dychtivě a horce, naše polibky jsou vlhké a teplé, hluboké.

Posledních pár pohybů a bude to.

Jeden. Zhluboka se nadechuji.

Dva. Brní mě prsty na nohou i na rukou.

Tři. Hlasitě křičím v extázi, svírám se okolo jeho prstů a mačkám mu ramena, on schválně zrychlí ještě víc a já mám z orgasmu ještě větší požitek.

Vyjde ze mě, prsty si spokojeně olízne a nepřestává mě přidržovat, vzápětí mě bere do náruče, na kotníku mi stále visí moje kalhotky. Zamíří se mnou do mého pokoje a tam mě položí na postel. Jsem totálně vyřízená.

Mám zavřené oči, ale vím, že se na mě dívá.

"Gabbie," osloví mě a já otevřu oči. Klečí u mě a roztomile se na mě dívá.

"Lucasi?" oplatím mu s úsměvem.

Chytí mě za ruku a proplete se mnou prsty. "Gabbie, budeš mojí přítelkyní?"

NIRVANAKde žijí příběhy. Začni objevovat