16.

537 57 7
                                    

Tvrdě se líbáme, koušeme do rtů, do brady a do krku a on se na mě lepí a já se lepím na něj, jsem zpocená a zadýchaná, ale chci víc. Chci jeho, chci, aby byl první, chci s ním mít sex. Jsem naprosto připravená.

"Proboha, Gabrielle," zasténá, když mu položím dlaň na rozkrok a jemně jej promnu.

"Počkej," zarazím ho, když se pokusí mě položit na postel. "Skočím si ještě na záchod."

"Jasný, počkám tu na tebe," mrkne na mě a olízne si rty. Políbím ho předtím, než se seberu a odejdu do koupelny, kterou má hned naproti jeho pokoji. Mám menší podezření, že mám od dnešního večera červený týden. Docela by mě to naštvalo, vzhledem k tomu, jak moc jsem nadržená.

Samozřejmě, dostala jsem to. Mám břichabol a špinavé kalhotky, vážně skvělé! Naštvaně mlasknu a vrátím se za ním urychleně do pokoje. Leží jen v boxerkách v posteli a mlsně se na mě dívá.

"Uh, hele," začnu a vylovím z kabelky tampón, "dneska asi nic." Ukážu mu tampón a on málem přestane dýchat.

"To ne, že si děláš srandu?" zaskučí a vystřelí do sedu.

Zavrtím hlavou a rychle odejdu zpět do koupelny, kde si sundám kalhotky, obalím je do toaleťáku a zašpuntuji se. Umyju si ruce a sklesle se navrátím za Lucasem. Zrovna si obléká kalhoty.

"Zlobíš se?" zeptám se nejistě.

Něžně se na mě podívá a přejde ke mně. Vezme můj obličej do dlaní. "Ne. A myslím, že je to tak lepší. Jsme ještě trochu opilí a ty by sis to nemusela užít tak jako za střízliva. Věř mi, je to lepší, když máš čistou mysl. A navíc, nevíš, jestli bys to chtěla vážně se mnou. Mohla bys toho litovat."

Přikývnu. "Máš pravdu."

Políbí mě na špičku nosu, na čelo a na rty. Je naprosto úžasný. Kéž by takový byl i zítra a po zbytek života.

"Půjdu domů," zamumlám a usměju se na něj.

"Můžeš tu zůstat."

"Víš, vzhledem k tomu, že mám -"

"Chápu, mám tě doprovodit?" Oh, je chytrý.

"To bys mohl, ale já si nemůžu dovolit chodit, takže si vezmu taxíka," zazubím se na něj.

"V cajku, stejně jsem unavenej," zasměje se. Plácnu ho přes ruku a nechám ho, aby mě políbil.

Jsem šťastná, že je takový hodný a milý, protože jsem zatím byla vždycky zvyklá jen na jeho špatnou náladu a na negativní vztah ke mně. Možná to je tím alkoholem...?

"Gabrielle, můžu se na něco upřímně zeptat?" Nejistě přikývnu. "Myslím to smrtelně vážně. Nechceš to... se mnou podruhé zkusit?"

Už už se nadechuji k odpovědi, že si to musím promyslet, ale on mě přeruší:

"Poslouchej mě, já vím, že jsem to tenkrát u tebe dost posral. A lituju toho. Ale ty jsi člověk, se kterým bych... chtěl být. Těžko se mi to říká, vzhledem k tomu, že mám tak zkurvenej život, víš? Ale Gabs - prosím, aspoň to se mnou zkus. Všimla sis, že už nejsem nijak hnusnej? Snažím se držet na uzdě, kvůli tobě, zlato. Prosím, věř mi, nezklamu tě. Nikdy jsem se s nikým necejtil tak strašně hezky. Kotě, prosím..."

Mlčím. Tohle je jedna z nejhezčích věcí, co mi kdo kdy řekl. Ale já nevím, jestli mu mám věřit. Mohla... mohla bych to zkusit. Zní věrohodně a já jsem se do něj zamilovala.

Stoupnu si na špičky a políbím ho na rty.

"Zkusit bych to s tebou mohla, no, co nadělám, když jsi tak roztomilej," zasyčím hravě a slabě ho plácnu přes tvář. Oči se mu okamžitě rozzáří, zhluboka se nadechne a vtáhne mě do objetí.

"Díky bohu!" vyjekne a začne mi zasypávat obličej polibky.

Usmívám se jako idiot, i když vím, že se dost možná spálím. A bude to hodně bolet...

Celý týden jsme spolu, on u mě v bytě spí téměř každou noc a utěšuje mě, když mě od menstruace bolí břicho. Všechno je tak příšerné klišé, ale mně se to hrozně líbí, zamilovala jsem se do něj až po uši, jenže pořád nemohu říct, že ho miluju.

Cítím se s tím naživu, plná života.

Ale pořád to není dost.

Kluci jsou z nás nadšení, Selena neprojevila žádné emoce, což opravdu neřeším, a Adam je šťastný za nás za oba. Okamžitě jsme šli nakupovat a Luke nějak nemohl vydýchat to, že jdu ven s mým kamarádem.

A neuklidnilo ho ani to, že je Adam gay.

Vysvědčení dopadlo taky naprosto perfektně, no, uhm, mohlo být lepší, ale jedna trojka a dvě dvojky mě nezabijí.

Ačkoliv se mi teď daří, mám blbé tušení, že se něco posere, jak tomu už bývá. A já se vsadím, že to bude už brzo.

Po dlouhé době nový díl, moc se omlouvám, že jsem dlouho nic nezveřejnila, ale to víte, doháněla jsem známky, jak nejvíce to šlo. Takže pardon. Sice je tenhle díl trochu krátký a nudný, ale slibuji vám, že od příští kapitoly už půjde do tuhého! A to jako vážně, mám s povídkou takové plány, že se sama bojím, haha.

A abyste to neměli tak jednoduchý, prosím si 5 komentářů, 10 hodnocení,  pak přidám další díl. Jsem holt sviňa.

mai xx

NIRVANAWhere stories live. Discover now