kırk üçüncü bölü(m)

7.7K 396 61
                                    


 yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen

iyi okumalar

--

Jungkook kollarıyla beni sarmaladığında Hoseok'a şaşkınca baktım. Tamam zaten yanıma Yugyeom ile ilgili konuşmaya geldiğini az önce söylemişti ama Yugyeom buradayken bunu söylemesi?

Ne kadar mantıklıydı?

''Ne demek bu?'' Yugyeom tek kaşını kaldırmış Hoseok'a bakarken içten içe güldüm. Garip bir ikili olacaklarına şimdiden emindim

Gerçekten çok garip olacaklardı

''Jungkook'un beni hala Taehyung'a deli divane aşık sanmasından iyidir senin bunu bilmen'' Jungkook'un tüm kaslarının kasıldığını hissettiğimde elimi elinin üzerine koydum

Hala kabullenemiyordu Hoseok'un bana aşık olup bunu kendinden bunca yıl saklamasını. Bir bakıma haklı buluyordum bense onu, en yakın arkadaşının kocasını aşık olduğunu duyan her kim olursa olsun şaşırır ve kızardı. Belki ihanete uğramış gibi hissederdi.

''Neden benimle ilgili tavsiye almaya geldin?'' Yugyeom bacaklarını kendine çekip cenin pozisyonuna geçmişti. Kafasını dizlerini yaslarken bakışlarını Hoseok'dan ayırmamıştı, garip çekimlerini onları tanımayan biri bile fark edebilirdi.

Ancak benim anlamadığım şey bu ikisinin birbirini yıllardır uzaktan tanıyor olmasına rağmen şimdi bir anda böyle olmalarıydı. Yugyeom Hoseok'dan etkileniyor muydu acaba?

''O günden sonra, hani kursta ilk karşılaştığımız. Sana garip bir şekilde çekildim, Taehyung ile tanıştıktan sonra kimseye karşı böyle olmamıştım. Seni daha önceden de tanıyordum ancak aura'n beni etkisi altına aldı sanırım o an. Günler geçince seni evine bırakmak istedim, o an yapmak istedim ve yaptım, bir anda gerçekleşti. Taehyung'a gerçekten aşık değilmişim ben. Onu çok seviyorum evet. Onun için her şeyin en iyisi olmasını istiyorum ama bunlar çok masumane hisler. Sana karşı ise öyle olmadı'' Hepimizin garip bakışları altında kalan Hoseok, sanırım bu söyledikleriyle en çok Jungkook'u mutlu etmişti

Ben ise hala şaşkındım. Yugyeom yıllardır kazandığı paralarla onlarca ülke gezmiş, istediği her şeyi yapmıştı. Bir zaman sonra ise kendini tamamen yalnız kalacağına ikna etmişti.

Böyle mutlu olduğunu söylemişti hep. Bir ilişki içinde olmanın ona göre olmadığından bahsedip duruyordu yıllar boyunca. Yugyeom özgür olmayı severdi. Ayağının altında bir bağ olmadan yaşamayı severdi, şimdi ise karşısında Hoseok vardı. Arabası olmasına rağmen evine onun arabasıyla gittiği Hoseok.

''Iy'' Tam yanımda oturan Jungkook, Yugyeom'un sözü üzerine kendini tutamayıp güldü

Her an ben de gülebilirdim.

''Gerçekten Iy yani, ilişki insanı gibi mi gözüküyorum sence oradan bakınca?'' Ben böyle bir tepki vereceğini bekliyor olsam da karşısında oturan Hoseok'un gözleri kocaman açılmıştı

''Değilsin sanırım'' hayal kırıklığı sesine yansıdığında onun adına üzüldüm. Gerçekten Yugyeom'u beğenmiş gibiydi

''Hayır değilim'' dedi Yugyeom direkt. Değildi, bunu cümle alem biliyordu

''Nasıl bir ilişki istersen öyle bir ilişkimiz olur'' İşler daha da garipleşirken Jungkook ellerini karnımdan çekti ve bacağımın iç kısmını okşamaya başladı. 

after you | taekookWhere stories live. Discover now