¹ ─ THE FOOL

242 28 301
                                    

✷ 

   ·
  ˚ * .      *  

 * ⋆   .
·    ⋆     ˚ ˚    ✦    

  ⋆ ✧    · 

  ✧ ✵
  ⋆ ·   * · ✵  

   ·   ˚ * .      *   * ⋆   . ·    ⋆  

   ˚ ˚    ✦   ⋆ ·   *  

    ⋆ ✧    ·   ✧ ✵ 

  · ✵

═════════════════════

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

═════════════════════.✵.══

    𝓝UWA halkı kutlamaları severdi. Belki de gereğinden fazla, diye düşündü Jackson sokak aralarının dar yollarını gezip evlerin çatılarına asılan süsleri inceleyerek. Tüm halk için çok önemli bir gün olduğunun pek tabii farkındaydı fakat bu sabah yatağından kalktığında Xiu tiz ötüşleriyle onu rahatsız ettiğinden olsa gerek güne çok da çiçeklere ve böceklere gülümseyerek başlayamamıştı. 

     Nuwa ülkesini bir yılan gibi dolaşıp çevreleyen ve ülkenin tam ortasında tüm çevre krallıklardan Nuwa'yı üstün tutan Ağaç'a doğal bir koruma sağlayan nehre doğru ağır aksak yürümeye devam eden genç önder adımlarını biraz daha yavaşlatıp arkasından gelen seslere kulak kesildi.

     Son anda sırtına vuracak kaostan koparılmış kırmızı bulutlu büyüden kaçıp ellerini savunma pozisyonuna getirerek büyüyü gönderen kişinin soluklarını dinleyerek atıldı ve göz yanılmasından sıyırdığı genç kadının kollarını tutarak diğer büyüye geçmesine engel oldu. Jackson, kaşları çatılmış halde dudaklarını kızıla boyamış kadına bakıp derince iç çektiğinde kadın onun bu ifadesiyle birlikte gürültülü bir kahkaha attı.

"Ne oldu, Lider? Aklın çıktı sanki?"

"Aman be Jia." Derince bir nefes alıp omuzlarını gevşetti. "Komutanlarımızın neden bize kızıp durduklarını anlıyorum galiba."

     Jackson, en yakın arkadaşının bu tür beklenmedik saldırılarına ve ardı arkası kesilmeyen uğraşlarına çoktandır alışmış olduğundan daha fazla bir şey demeden onu yanına alıp birlikte yürümeye devam etmeye başladığında Jia birkaç saniye sessiz kaldıktan sonra omzuyla onu dürtüp yandan bir bakış attı. Kabul etmekten hiç hoşlanmasa da söz konusu değer verdiği sayılı insanlar ise oldukça kıyımsız biriydi ve her ne kadar Jackson ile uğraşıp dursa da onu rahatsız eden her şeyle savaşabilirdi, genç kadın.

yugen 幽玄 ── got7 .Where stories live. Discover now