² ─ THE MAGICIAN

162 23 267
                                    

   

    

    

  


  ·
  ˚ * .      *  

* ⋆   .
·    ⋆     ˚ ˚    ✦    

  ⋆ ✧    ·

  ✧ ✵
  ⋆ ·   * · ✵  

  ·   ˚ * .      *   * ⋆   . ·    ⋆  

   ˚ ˚    ✦   ⋆ ·   *  

    ⋆ ✧    ·   ✧ ✵

  · ✵



   

   

❛  𝑖 𝑤𝑖𝑙𝑙 𝑏𝑒 𝑏𝑦 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑖𝑑𝑒

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❛  𝑖 𝑤𝑖𝑙𝑙 𝑏𝑒 𝑏𝑦 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑖𝑑𝑒 . . .

═════════════════════.✵.══

"𝓐SKERLERDEN dördü ve büyücülerden iki tanesi kulelere yerleştirildi. Birer asker ve birer büyücü her klanın yanında yerlerini aldı. Kalanlar ise çevrede dolaşıp bir karışıklığın çıkmasına engel oluyorlar, Liderim."

    Jackson, kalabalığın tutkulu halinden gözlerini alıp kendisine bilgilendirme yapmaya gelen Önder Yugyeom'a bakarak kafasını olumlu anlamda salladı. "Herkes pozisyonunu korusun ve gözlerini dört açsın, biz buraya törende eğlenmeye değil herhangi bir karışıklığı engellemeye geldik."

Yugyeom da onunla hemfikirmiş gibi başını salladı. "Yeniden uyarırım. Başka bir emriniz var mıydı?"

"Yok, teşekkürler Yugyeom."

   Bununla birlikte başka bir şey söyleme ihtiyacı duymadan arkasını dönüp görev yerine ilerleyen uzun boylu ve yapılı genç askerin ardından bakarlarken yanlarındaki oturağa bir ayağını yanına alarak rahatça oturmakta olan Jia hayranlıkla bir ıslık çalıp ayağa kalktı.

"Bu çocuğu görev üstündeyken tanımak imkansız oluyor. Bizim Yugyeom'du bu değil mi?"

    Jackson, kadının ne demek istediğini çok iyi anladığından gülerek kafasını salladı ve dişlerinin arasından nefes alırken omuz silkti. "Bu haline baktıkça bu yaşında bu kadar yükselmesine insan hiç şaşmıyor."

yugen 幽玄 ── got7 .Where stories live. Discover now