⁶ ─ THE HIEROPHANT

127 15 168
                                    

  ·
  ˚ * .      *  

* ⋆   .
·    ⋆     ˚ ˚    ✦    

  ⋆ ✧    ·

  ✧ ✵
  ⋆ ·   * · ✵  

  ·   ˚ * .      *   * ⋆   . ·    ⋆  

   ˚ ˚    ✦   ⋆ ·   *  

    ⋆ ✧    ·   ✧ ✵

  · ✵









╔═.✵.═══════════════════╗

╚═══════════════════

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

╚═══════════════════.✵.═╝

❛ 𝑖𝑓 𝑦𝑜𝑢 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑘𝑛𝑒𝑤 𝘩𝑜𝑤 𝑚𝑢𝑐𝘩 𝑖 𝑙𝑜𝑣𝑒 𝑦𝑜𝑢 . . . 









════════════════════════════.✵.══











 𝓩ATEN o gece oldukça geç huzursuz bir uykuya zorla dalmıştı.

  Bir türlü zihnini olan şeylerden uzaklaştıramıyor kalbini sakinleştiremiyordu ve bu yüzden olsa gerek bir el onu omzundan kavrayıp sallamaya başladığında da rüyasında o düşünmek istemediği şeylerle boğuşup duruyordu.

Gecenin aysız karanlığında odasının içine girmeye cüret eden yabancıyı bileğinden kavrayarak durdursa da fısıltısından kim olduğunu kavradığında Jackson gözlerini kırpıştırarak zihninin tamamen açılmasına olanak vermeye çabaladı.

"Yugyeom?"

Genç Önder onu hemen yatağından kaldırırken zırhını hızlıca giydirmeye başlamıştı bile fakat Jackson karşısındaki oğlanın git gide daha da hızlanan hareketlerine ayak uydurmaya çabalarken çevresine bakınmaya çalışıyordu. Ortalık sessizdi ve gecenin karanlığındaki bir şeyler ona saatin aslında çok geç olduğunu, sabahın yakında olduğunu söylüyordu.

"Neler oluyor?" diye sordu arkadaşına hızlı hızlı giyinmeye ve çantasına bir şeyler dolduran Yugyeom'u kontrol etmeye çabalarken. Yugyeom kafasını iki yana sallarken solukları hızlıydı.

yugen 幽玄 ── got7 .Where stories live. Discover now