15𖧵 bahçede biri var ve beni izliyor

1.8K 237 233
                                    

Yeonjun yemeğinden geriye kalan bulaşıkları makineye dizip kendine uyuyabilmek adına ballı papatya çayı yapmıştı. Şimdi de açtığı ikinci filmin bitmesini bekliyordu. İlkinden sıkılıp sona gelmeden kapatmıştı. Şimdikini beğendiği içinse izlemeye karar vermişti ama bu sefer de çok uzun gelmişti. Yine de kapatmayıp bitmesini bekliyordu. Bittiğinde direkt yatacaktı. Papatya çayı da işe yaramış, uykusunu getirmişti. Zihni rahatlamış, göz kapakları ağırlaşmıştı. Her an olduğu yerde uyuyakalabilirdi. Vücudunun tutulmasını göze alıyorsa tabi.

Vücudu biraz daha kanepeye gömülmüş ve gözleri bir süreliğine kapanmıştı ki filmin jeneriğini duyduğunda hızla kendine geldi. Daha az önce bitmesine yarım saat vardı oysa. Cidden uykusu gelmişti demek ki. Bu durumu çok da umursamayıp kumandayı aldığı gibi televizyonu kapadı. Kucağındaki pikeyi bir kenara itip mutfağa ilerledi ve elindeki kupayı suda çalkalayıp bulaşık makinesine koydu. Kanepenin önündeki sehpadan telefonunu almaya gitmişti ki ay ışığının zar zor aydınlattığı karanlık bahçede gözüne bir şey ilişti.

Bakışlarını o tarafa çevirdiğinde donup kaldı. Ciddi anlamda donmuştu. Bedeni taş kesilmişti adeta. Nefes bile alamıyordu. Yaşadığı korku hiçbir şey yapmasına izin vermiyordu. Hayal mi görüyorum diye kontrol etmek isteyip gözlerini kırpıştırdı. Hayır! Kesinlikle kanepede uyuya kalmamıştı ve rüya görmüyordu. Tamamen gerçekti şu an olanlar.

Bahçede kendi yaşlarında bir çocuk vardı ve onu izliyordu. Yüzünde garip bir gülümseme vardı. Tarif edemeyeceği, insanı huzursuz eden bir gülümseme. Üstüneki bebek mavisi pijamaları ve elindeki ayıcığıyla daha da ürkütücü görünüyordu. Masum görünen şeytani ve sapık katiller gibi. Üstelik olduğu yerden bir adım öteye dahi kıpırdamıyordu da. Sadece içeriyi izliyor, hatta doğrudan Yeonjun'un gözlerinin içine bakıyordu.

Sert esen rüzgarla mahalledeki evlerin camlarına doğru savrulan ağaçların dalları güçlü bir ses çıkardığında Yeonjun sonunda girdiği transtan çıkıp telefonunu kaptığı gibi yukarı, yatak odasına koştu ve kapısını kilitledi. Orada olup olmadığını kontrol etmek için yavaşça cama yakınlaşıp dışarı baktığında çocuğun hala evi izlediğini gördü. Tuhaf çocuk evin diğer kısımlarına bakıyordu ve bir anda gözleri Yeonjun'un olduğu cama ilişti. Yeonjun kendini hızla kenara çekip derin nefesler almaya başladı. Bir yandan da kendini bunların gerçek olmadığına inandırmaya çalışıyordu ama nafile. Korktuğu başına gelmişti ve yanında hiç kimse yoktu.

Titreyen elleriyle telefonu sabit tutmaya çalışıp Soobin'in numarasını tuşladı. Ekranda çıkan isme dokunup hemen kulağına götürdü telefonu. Çalıyordu, ama sadece çalıyordu. Açan kimse yoktu. "Duymamanın sırası mı şimdi Soobin?" diye kendi kendine söylendi ve bir kaç kez daha açmasını umarak bekledi. Ama Soobin hiç bir aramasına geri dönmedi. Son bir çare olarak mesaj atmayı denedi ve hala zangır zangır titreyen elleri ile güç bela yazmaya çalıştı.

| mesajlar |

yeonjun
SOOBİN ŞU KAHROLASI TELEFONUNU AÇ HEMEN
BURADA ÖLDÜRÜLMEK ÜZERWYİM
YAŞVARIRIM AÇ ŞU TELEFONU
LÜTFEN AÇ LÜTFEN LÜTFEN YALVARIYOEIM
(21:49)

yeonjun
TANRI AŞKINA AÇ ŞU TELEFONUNU LÜTFEN
BAHÇEDE BİRİ VAR VE BENİ İZLİYPR
KHRETSİN SAKLANIP GİTMESİNİ BEKLEDİM
AMA HALA ORADA DURUYOR
YERİNDEN KIĞIRDAMAMAIŞ BİLE
VE GARİP GARİP GÜLÜYPR
EVE GİRİP BENİ DOĞRAYACAK
PARÇALARIMA AYIRACAK BENİ SŞKTİE
VE SEN TELEFONUNU AÇMIYORSUN
TANRIM BURADA TEK BAŞIMAÖLECEĞİM
(21:56)

yeonjun
ÖLMEK İSTEMİYORUM SOOBİN
HELE BU KADAR ERKEN ÖLMEYİ HİÇ
BİRAZDAN POLİSİ ARAYACAĞIM
LÜTFEN AÇ ŞU TELEFONU VE YANIMA GEL
YANIMDA OLMANA İHTİYACIM VAR LĞTFEN
SİKTİE ÇOCUK HALA DURUYPR ORADA
LANET OLSUN NEDEN HAREKET ETMİYOR Kİ
TANRIM DELİRECPWİM DELŞRWCEĞİM
ÖLMEK İSTEMİYORUM HAYIR LĞTFEN
(22:04)

***

𖧵 Yazar Notu : Bacılar yetişin Soobin alem yaparken, Yeonjun burada hak yoluna gidiyor. Gülmemeliyim tövbe hayır gülme Anais slzksşsmdmsşsmlsksksksl Hemen diğer bölümü yazmaya gidiyorum ben. Okuduktan sonra minik yıldıza dokunmayı ve yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın lütfen. Yeonbin'le kalın, sevgiyle kalın...

Sizce evi izleyen çocuk kim ve neyin nesi?

Neden izliyor evi?

"Choi Yeonjun & Choi Soobin"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Choi Yeonjun & Choi Soobin"

ahududu reçeli, yeonbinWhere stories live. Discover now