03 | zafer ve bolca ateş viskisi

3.5K 372 459
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

zafer ve bolca ateş viskisi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

zafer ve bolca ateş viskisi

. . .

Gökyüzü James'in yağmurlu bir hava istemediğini anlamış gibi oldukça kuruydu maç sırasında. Pekala, yerler ıslak ve soğuk olabilirdi fakat tepede ısıtmayan bir güneş görünüyordu ve hava açıktı.

Slytherin kaptanı ile bakışırken oldukça ifadesiz ve meydan okuyan bir surata sahiptim. Bana sinsi sinsi sırıtıyor olması midemi bulandırıyor olsa da asil duruşumdan ödün vermeden, cesurca bakıyordum kızın mavi gözlerine.

Talkalot sevmediğim kaptanlar listesinin başındaydı şüphesiz.

Islık sesi duyulduğunda, havaya fırlayan Quaffle'ı tutmak için hızlı bir hamle yaptım. Talkalot benim kadar hızlı değildi. Onun yanından uçup yukarıya doğru yükselirken kendisine alaylı bir bakış atmaktan kaçınmadım.

Sirius'un olağanüstü yüksek sesi sahayı inletiyordu. Onun anlatmasını seviyordum çünkü olaylara alay katarak anlatmayı iyi beceriyordu. Fakat çoğunlukla Quaffle'a kitli olduğum için ne dediğini pek dinleyemiyordum.

Yuhlayan Slytherin'lerin üstünden manevra yaptığımda hepsi yere eğilmişti. Tehlikeli oynamayı seviyordum çünkü Slytherin'lerin öncelikli olarak kendilerini sağlama almak gibi bir huyları vardı. Onlar aksine ben her türlü riski alıp, keskin manevralarla ilerliyordum.

Çemberlere doğru uçarken tam alt tarafımda uçan James'i görmemle pas verdim ve süpürgemi bir anda yukarı doğru çevirdim. Haliyle peşimdeki diğer iki Kovalayıcı şaşırıp süpürgelerini ne tarafa süreceklerine karar vermediler.

James bir Bludger'dan kıl payı kurtulduğunda neşeli bir kahkaha fırlattı. Daha sonra, daha maçın ilk dakikası olsa da Quaffle'ı attığı gibi çemberin içinden geçirmişti.

Çığlıklarla coşmuş olan kalabalığı, iki elini kaldırarak selamladı. Şovu bu kadar sevmesi sinir bozucuydu fakat onun bu haline gülmeden edemedim. Taraftarlarına doğru sürüp, uzatılmış ellere vurarak ilerledi. Kalabalık onun hamlesiyle daha da çığlığa karışırken, her zaman yaptığı gibi onu bekleyen Lily'e selam vermesini bekledim fakat James kızıl saçlı kız hiç orada değilmiş gibi süpürgesini tekrar sahaya doğru çevirdi ve onu selamlamadan yanıma doğru uçmaya başladı.

aşkı harcamanın 80 yolu ‧ james potterWhere stories live. Discover now