~L.A love~

229 10 2
                                    

~Emmas pov~
Vi kom på hotellet som vi kun skulle bo på i natt for i morgen skal vi til leiligheten vi skal få av selveste Miley Cyrus. Miley har samme plateselskap som Natalie og de vil jobbe godt sammen.

Men i dag så skulle vi bare gjøre mye morsomt sammen. Først dro vi jo til Joe&juice som også finnes i Sverige og Norge for dere som ikke vet det, og for det andre var det verdt den lange køen her i L.A.

Vi gikk og holdt hender. Så så jeg en sommerkjole i en butikk så jeg dro med meg Natalie inn i den og prøvde kjolen og når jeg kom ut pustet hun lettet ut.

"Wow! Du er så fin i den! Kjøp den Emma!" Sa Natalie. Jeg følte for å kjøpe den siden hun sa den var fin til meg, og Natalie lyver aldri.

Jeg gikk til kassen og kjøpte den.

"Thank you my darling!" Sa hun i kassen og vi sa hade og gikk ut av butikken.

Vi dro senere på dagen ned til stranden og solte oss i flere timer. Jeg kunne se hvor fort Natalie fikk brunfarge på kroppen. Like fort som første ferien vår til Hawaii, og i bryllupet hennes som nå er tre uker siden. Vi har beholdt brunfargen og nå trenger vi bare å bli litt brunere.

"Kanskje vi skal tenke på å komme oss tilbake?" Spurte jeg og hun nikket. Vi pakket ned håndklene og slikt og dro tilbake til hotellet.

(Vet dette var et kort kapittel, men siden jeg ikke får sove så skrev jeg et bare for å få skrevet et. Blir bedre i morgen☺️)

The Fooo Conspiracy 2Where stories live. Discover now