~marerittet som var verre enn jeg trodde~

209 12 5
                                    

~Emma pov~
"ÆÆÆÆÆÆÆ!" Våknet jeg. Hva hadde jeg nettopp drømt? Hadde jeg drømt at Felicia døde og ble begravd i en alder av 8 år?

"Hva er det?" Spurte Ogge som nå hadde lagt seg over meg. Jeg kjente en tåre trille nedover de hulkende kinnene mine.

"Jeg hadde et mareritt om at vi var både frekke mot Mikael og at Felicia ble påkjørt og døde og vi måtte begrave henne! Disse marerittene blir bare verre og verre! Hva skal jeg gjøre?" Sa jeg trist. Små skritt kom oppover trappen.

"Mamma? Hva skjedde?" Spurte min lille datter Felicia. (Hun hadde et mareritt, Felicia døde ikke)

"Alt er i orden, kom hit lille prinsesse!" Sa jeg og støk henne over hodet. I dag er det fredag og da betyr det at vi skal sette på sangen til guttene: Fridays Are Forever!

"Jeg er sulten!" Sa Felicia og gikk ned igjen. Ogge reiste seg og vi satte på oss nesten det samme. Jeg tok på meg en hvit v-formet hvit plaine t-skjorte og samme med Ogge og jeg tok på meg mine grå hollister joggebukser og Ogge tok på seg grå puma joggebukser og vi tok begge på hvite Nike-sokker og jeg grå hollister hettegenser og han puma hettegenser.

Jeg satt håret opp i en høy hestehale. Jeg kunne se at jeg hadde begynt å få ettervekst. I dag er siste fredagen i sommerferien og Felicia skal begynne i syvende klasse nå. (Har planer om fremtiden hennes så må skrive om at hun blir eldre)

"Ogge kan du ringe frisøren din og spørre om han har en time som jeg kan komme på? Jeg må få farget håret mitt. Jeg skal ha rødt hår denne gangen tenkte jeg!" Sa jeg og han nikket. Rett etterpå kom han tilbake. Han så litt forvirret ut i ansiktet.

"Rødt hår?" Spurte han og jeg lo og sa "ja!"

Jeg kler det veldig godt, han har bare ikke sett med meg det før.

Natalie har fremdeles dip-dye i håret og det er skikkelig fint til henne. Jeg synes i alle fall det.

Eller, alle synes det!

Jeg gikk ned på kjøkkenet og Felicia holdt frem en lapp.

"Mamma, jeg elsker deg!"

The Fooo Conspiracy 2Where stories live. Discover now