~Husker dere... JA!~

245 13 1
                                    

~Omar pov~
Oscar hadde fortalt oss om at han var truffet en jente men ville ikke si hvem eller hva hun het.

"Come on bro!" Sukket Felix. Jeg lo litt mot han mens han ga meg et 'jeg skal ha svar' blikk.

"Dere vet godt hvem henne er. Det er det eneste dere får vite." Sa Oscar og vi alle ga opp til slutt. Jeg så på Selena som smilte til meg. Min vakre jente som jeg traff to dager før bryllupet til Felix og Natalie.

"Skal vi gå opp?" Hvisket hun til meg og plutselig sluttet alle å snakke. De rettet blikket mot oss. Felix ga oss et pedosmil og Selena nikket mot han. De to gjør meg litt flau nå.

"Jeg er med!" Hvisket jeg tilbake.

~Oscar pov~
Vi så at Selena tok hånda til Omar og førte han opp trappa, vi hørte en dør lukket seg og masse latter kom fra et rom. Mon tro hva de gjorde der oppe.

"Jeg er keen på å spionere!" Hvisket Felix og fikk raskt et knuff i ryggen av Natalie som ga han 'husk at jeg er dama di da' blikk.

"Kom igjen!" Sa han litt høyere denne gangen og jeg så at Ogge og Emma var med på det. Til slutt så de på meg og jeg lo inni meg. "Selvsagt" sa jeg.

Vi listet oss opp trappen til andre etasje og vi gikk mot rommet deres. Vi kunne høre masse lyder og jeg klarte så vidt å holde inne latteren.

"Lukk opp døra du Felix", hvisket Natalie til han. Han ga henne et puss og vi andre gikk på andre siden av døra.

"Vent!" Hvisket jeg før han rakk å gjøre noe. Jeg så meg rundt og oppdaget et bedre utkikksrom.

"Vi går inn via badet." Hvisket Emma til slutt for hun oppdaget det samme.

Vi listet oss inn på badet og lukket stille døren inn til soverommet til Selena og Omar. Vi er forresten hos Omar og Selena.

Jeg så at Felix nesten ikke klarte å holde seg og selvsagt måtte han ramle på gulvet og begge to ble stille og nå så vi inn i begges øyne og Omar ble kjempe sur. Selena trakk dyna godt over seg og jeg flirte.

"Kom dere for faen i helvete ut!" Ropte Omar til oss. Vi dyttet hverandre og løp ned. Det her var ganske morsomt egentlig for begge to kom til å bli 'mobbet' for dette litt senere av oss andre.

Og jo! Vi har glemt å fortelle dere!

The Fooo Conspiracy is back!

~Miriam pov~
Jeg fikk vite adressen til Omar og gikk mot den. Oscar hadde ikke sagt til dem at jeg kommer så vi avtalte et klokkeslett som han skulle komme ut på og møte meg og senere skulle vi gå inn.

Jeg så ned på klokken når jeg var fremme ved benken hvor han skulle komme og møte meg. Klokken var 11:00 akkurat og han skulle vært her nå. Jeg så en gutt i det fjerne og skjønte straks at det var han. Jeg smilte for meg selv når han kom nærmere og nærmere. Helt ærlig har jeg likt han hele tiden men har bare ikke turt å si noe. Men nå har jeg tenkt lenge på dette og noe må jo gjøres. Liker han meg ikke på samme måte tilbake får vi i hvert fall være like gode venner som før.

Jeg vil ikke miste han.

"Hei Miris!" Sa Oscar og ga meg en klem. Han tok hånda mi og vi gikk mot Omar sitt hus. På veien snakket vi om ganske mye. Jeg følte at jeg burde fortelle han det nå, jeg klarte ikke mer.

Jeg stoppet opp og samme gjorde han. Jeg trakk pusten og han så spørrende på meg.

"Em... Oscar... Det er noe jeg må si deg..." Begynte jeg. Han så på meg og jeg kjente jeg ble enda mer nervøs nå.

"Jeg har faktisk også noe å fortelle deg!" Sa han med et smil om munnen.

"Kan du først?" Spurte jeg. Jeg visste ikke hva han kom til å si men jeg ville helst høre hva han har å si først. Jeg tror det er best for oss begge to.

"Greit... Jeg vet vi har vært venner så lenge jeg kan huske Miriam, men jeg har alltid gått med en følelse inni meg som føler mer for deg enn bare venn..." Jeg bøyde meg fram og kysset han på leppene. Han kysset tilbake og vi gikk fort mot klining. Når vi begge trakk unna så tok jeg han i hånda og vi gikk videre.

"Samme følelser har jeg." Sa jeg og han smilte stort. Kan jeg kalle han min nå? Jeg håper det.

"Er du min?" Spurte jeg sånn helt ut av det blå. Han så lenge på meg og kysset meg på munnen.

"Jeg tar det som et ja jeg!" Sa jeg og vi begge lo og smilte til hverandre før vi gikk videre.

Når vi kom til Omars oppkjørsel, så så jeg hvor stort huset hans var. Vi gikk til døra og vi ringte på.

Noen lukket opp døra og det var en gutt med svart krøllete hår.

"Hei, jeg er Omar! Hvem er du?" Spurte han og så på meg. Jeg snudde meg mot Oscar for jeg så han i sidesynet mitt som smilte til meg. Jeg smilte mot han og snudde meg tilbake til Omar. Å! Omar! Jeg husker han.

"Husker du ikke meg?" Spurte jeg og nå så jeg at Omar lyste opp av glede.

"MIRIAM!" Ropte han og ga meg en lang klem. Jeg hadde savnet klemmene hans.

"Ikke klem for lenge, husk at hun er kjæresten min!" Sa Oscar strengt og jeg snudde meg og kysset han på kinnet og snudde meg tilbake til Omar.

"Hvem ropte Miriam?" Kom det innenfra. Jeg husket hvem som kom ut nå.

Felix og Ogge! Mine to bestekompiser!

"Å! Miriam! Er det virkelig deg?" Små pep Felix. Han fikk røde skinn og jeg smilte og nikket. Begge to ga meg en kjempe lang klem og jeg ble etterhvert presentert for de andre når vi var kommet inn døra.

"Hyggelig å se deg i virkeligheten!" Sa Natalie til slutt.

"Hvem er du egentlig?"

The Fooo Conspiracy 2Where stories live. Discover now