~Savn alt sammen~

198 11 3
                                    

Har du noen gang tenkt på fortiden? Den du hadde med de perfekte menneskene i livet? De som aldri ville svikte deg, aldri sette deg bak noen andre. Mennesker som forandrer seg hele tiden? Venner som har vært der fra starten av vennskapet deres? De som alltid ville si ifra hvis noe hadde skjedd, de minnene der savner dere vel? Altså, å leve livet som ungdom? Være de som alle løper etter, hvis du er en kjendis? Tanken på fremtiden for meg er helt vill. Jeg blir eldre og eldre for hvert sekund som går. Tankene surrer seg mye inne i hodet mitt nå.

ALT dette hadde jeg før, nemlig ALT!

Ikke et eneste sekund har jeg angret på min fremtid. Nå har jeg ett perfekt velskapt barn, venter en til inne i magen til kona mi. Lille vennen som venter på å få starte det jeg savner mest av alt. Nemlig tiden som ungdom. Tiden hvor jeg kunne være litt fjortis i huset, hvor jeg fikk det jeg ville ha når jeg bare spurte èn gang om det. Den tiden ser jeg tilbake på nå. Jeg har blitt en voksen mann. Vi i bandet har snakket lenge om dette nå og synes det er veldig viktig å få sagt det. Når vi fyller 30 neste år, så skal vi ikke være et band lenger. Jeg har fått en ny jobb som jeg tror kan bli utrolig annerledes enn denne, men innen samme bransje. Nemlig manager. Som Daff. Vår Daff!

Det er snart femten år siden jeg møtte kona mi for første gang, da alt snudde opp ned. På mitt enkle og simple liv. Et liv jeg aldri vil glemme, men som man i blandt ønsker å spole tilbake til fordi du er usikker på hvem du er. Den personen du mener du er, er kanskje ikke den du er? Den du er, må du lete etter. Føle etter om hva som er en behagelig personlighet for deg, og helt klart for andre. Noe alle kan ha til felles.

Den personligheten har jeg nå. Jeg tenker mye, ja, jeg vet! Men de tankene jeg har inne i hodet er helt ubeskrivelige. Tanker som vekker noen til livet, jeg vil aldri glemme fortiden min, for den er så utrolig kostbar. Med tiden vil noe bli glemt. Men det sterkeste vil overleve.

~~

Hei kjære lesere! Haha, dette ble et veldig rart kapittel, og jeg skjønner hvis dere ikke skjønner hvorfor jeg skrev akkurat det der, men akkurat nå ville jeg skrive noe unikt. Det finnes selvsagt andre enn meg som skriver sånt, men jeg følte at det kanskje kan være litt bra å tenke på fortiden i denne historien.

Men dere vet ikke hvem som tenkte dette. Eller, kanskje mange av dere gjør det! Kan dere ikke si hvem dette er? Prøv å gjett dere fram til svaret! 😊

Hvis dere klarer det, skriver jeg et til kapittel nå med en gang😋 kanskje to til og med!

Takk for at dere har lest den hittil! Betyr mye, dere bare aner ikke!

FoooFamily er best💖

The Fooo Conspiracy 2Where stories live. Discover now