1

4.7K 302 73
                                    

Ritmik sesler...
Saat sesi, damlayan musluk sesi, titreyen telefon sesi, burnunu çeken Draco Malfoy sesi.

Ritmik seslerden ölesiye nefret ederim. Kol saati takmayalı ne kadar oldu bilmiyorum bile. Açık musluğun olduğu bir evde asla uyuyamazdım. Bulunduğum kapalı mekanlarda ses çıkaran hiçbir aleti bulundurmazdım, ama şu anda yapmak istediğim tek şey Draco'nun kırmızı burnuna sayısız öpücük kondurmaktı. Benim evimin koltuğunda, benim battaniyeme sarılmış, ritmik hareketlerle burnunu çekiyordu. Bu ses bende onu öldürme isteği yaratması gerekirken sadece ona olan şefkatimi büyütüyordu. Grip olmuştu. Koltuğumda kırmızı yanaklar ve kırmızı bir burunla uzanıyordu. Lanet olası derecede sevimli burnunu çekiyordu. Benim çayımdan içiyordu ve benim kız kardeşimin sevgilisiydi.

Ama bildiğim tek bir şey vardı. Draco Malfoy bir Potter'a aşıktı. O Potter kız kardeşim Lydia Potter değildi. O Potter Harry Potter'dı, yani ben.

Bu gerçeği bütün Hogwarts'a kanıtlayacaktım. Kız kardeşimin sevgilisinin aslında bana aşık olduğunu, onun dokunuşlarından değil benim dokunuşlarımdan etkilendiğini, bana arzuyla bakan gözlerini, beni istediğini, benim olmak istediğini bütün Hogwarts'a kanıtlayacaktım. Ama önce bunu Draco Malfoy'a kanıtlamalıydım.

my sister's boyfriend | drarryWhere stories live. Discover now