3

3.4K 259 76
                                    

Oturduğum koltuktan kalkıp sessiz adımlarla yanına doğru yürüdüm. Mavi gözlerini kapatmış hırıltılı nefeslerine bir yenisini eklemek için kırmızı dudaklarını aralamıştı. Bakışlarımı dudaklarından uzak tutarak önce avucumun içini alnına bastırdım. Ateşi vardı ama ona rahatça dokunmak o kadar hoşuma gitmişti ki anlamamış gibi davranmak şu anda yapılabilecek en güzel şeydi. Elimi yavaşca alnından yüzüne oradan da boynuna doğru indirdim. Dudaklarını birbirini bastırıp hoşnut mırıldanmalar çıkarınca sakince parmaklarımı köprücük kemiğine ilerlettim. Ten uyumumuz o kadar güzeldi ki. Ellerim boynu için yaratılmış gibiydi. Sonunda elimi ondan uzaklaştırdığımda koltuktaki konumunu değiştirdi. Dizlerini karnına çekip kollarını göğsünde birleştirdi. Sanırım yüksek ateşten dolayı üşüdüğünü hissediyordu. Üstünde ki battaniyeyi almak için hareketlendiğimde uzun süre hareket etmemi engelleyecek bir şey yaptı.

İnleme gibi bir sesin ardından yutkundu. Dizlerimin titremeye başladığını hissediyordum. Draco adımı inlediğinde ortada ki beyaz sehpaya oturdum. Yoksa bayılacaktım. Kız kardeşimin sevgilisi ıslak rüyalarında beni görüyordu. Benim koltuğumda kıvranıp benim adımı inliyordu. Şimdi burada o inlemeleri gerçeğe çevirmek istiyordum. Sonunda kendimi toparlayıp Draco'yu sarstım. Dokunuşumla bir kere daha inleyince yüksek sesli bir küfür savurdum.

Şaşkınlıkla gözlerini açıp hızla koltukta doğruldu. Kendini toparlanmasını izledim. Boğazını temizleyip hastalıktan dolayı çatlamış ve şişmiş dudaklarını araladı."Harry.. dostum bana bir bardak su verir misin?" Az önce vahşi bir rüyada adımı inleyen adam şimdi dost olduğumuzu iddaa ediyordu. "Veririm Draco." Mutfağa gidip ılık bir bardak su doldurdum. Geri geldiğimde koltukta eski pozisyonunu almıştı. Bardağı ona uzattığımda temas eden ellerimiz yüzünden gerilen kol kasları dudaklarıma edepsiz bir gülümsemenin yerleşmesine neden oldu. Suyu dökerek içtiğinde bakışlarımı gözlerine sabitledim. Sonra aklında ki bir şeyden vazgeçermiş gibi kafasını iki yana salladı. Bana küçük bir teşekkür edip dizlerini tekrar karnına çekti.

Draco Malfoy sevgilisinin abisini ıslak rüyalarında gören, onun çok ufak dokunuşlarından bile etkilenen bir çocuktu. Sonraysa hiçbir şey olmamış gibi size dostum diyebilirdi. Ama bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. Ona her şeyi gösterdiğimde bütün rüyalarını gerçekleştirmek için çok fazla vaktimiz olacaktı. Bunlar olurken umarım Lydia beni affetmeyi becerebilirdi.

my sister's boyfriend | drarryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin