4

3.1K 248 95
                                    

"Anlamıyorsun Ron." dedim.

Sesim o kadar bezgin çıkmıştı ki oturup kendime üzülebilirdim. Draco yukarıya uyumak için çıktığından beri Ron'la tartışıyorduk. İnatla kafasını iki yana sallayınca kıvırcık bukleleri dağıldı. "Harry, sen kafayı mı yedin? Draco'dan bahsediyoruz. Kız kardeşinin sevgilisi Draco".

Sıktığım çenem yüzünden anlım zonklamaya başlamıştı. Ron'un ritmik bir hareketle bacağını sallaması yetmiyormuş gibi ayağı yere her vurduğunda parkede katlanılmaz bir ses yaratıyordu. Ellerimi Ron'un diz kapağının üzerine sertçe koydum."Seni sikerim Ron. Sana yüz kere yanımda dizini sallama dedim." Ellerimi dizinden çekip ağrıyan şakaklarımla buluşturdum. Özür gibi birşeyler geveleyip sakinleşmem için omzumu sıvazladı.

"Bak Ron anlamıyorsun. Draco benden hoşlanıyor. Ona dokunduğumda ne hale geldiğini görmüyorsun".

Omzumda ki eli duraksarken nefesini sertçe dışarıya verdi. "Dostum, üzgünüm ama Draco düz."

Bu dediğini yüksek sesli bir kahkaha atınca çıldırmışım gibi beni izlemeye başladı. "Düz olduğu için bugün kanepemde uyurken adımı inliyordu değil mi Ron?"

Yönelttiğim soru karşısında kısa süreli afallasada kendini çabuk toparladı.
"Grip olduğunun ve ateşi olduğunun farkındasındır umarım."

Yüzüne sinir bozucu bir gülümseme yerleşirken ne kadarda büyük bir göt olduğunu fark ettiğim Ron, tüm bunları Ginny ile olan ilişkime yeniden başlamam için yapıyordu. Ginny'i bana tercih ediceğini yoldan geçen herhangi bir insan bile anlayabilirdi. Ginny ile kuvvetli bir kardeşlik bağları vardı.

"Bu dediklerin beni Ginny'e döndürmez Ron."
"Evet. Senin dediklerinde Draco'nun düz olduğu gerçeğini değiştirmez Harry."

Son kez içime çektiğim sigaranın dumanını Ron'un yüzüne üflerken konuştum.

"Göreceğiz"

my sister's boyfriend | drarryWhere stories live. Discover now