6.Bölüm

12.2K 190 26
                                    

Evine girdiğimizde salon ve mutfaktan oluşan bir stüdyo daire ile karşılaştım. Bir iki adım attım içeri doğru. Etrafı süzdüm. Bu arada Salama sanki ben her gün o eve geliyormuşum gibi ayakkabılarını çıkarıp evin içine girdi. "Gir içeri. Kendini evinde hisset." diyerek mutfak tezgahına doğru yürüdü. Bende botlarımı çıkarıp kapıyı kapattım. Küçük tezgah tam ortasından ikiye ayrılmış ve ortasında bir buzdolabı barındıryordu. Oldukça eski ve bodur bir dolaptı. İçinden iki tane şişe bira çıkardı. Salon bölümündeki kırmızı L şeklindeki koltuklara oturduk. Etraf oldukça dağınıktı. Koltuk takımının üzerinde kirli tişörtleri ve kilotları vardı. Oldukça yakın oturuyordu bana. Yüzünü yüzüme döndü. Başörtüme baktı. "Çıkarsana şunu." dedi. Beklemediğim bir istekti bu. Normalde babamın karşısında bile nadir çıkartırdım. Çok uygunsuz bir davranıştı istediği. Yine de karşı çıkmak istemedim. İğneleri çıkardım, yavaşça açtım sarmalı. Siyah uzun saçlarımı tutan tokayı sıyırdım. Hepsi omuzlarıma döküldü.

"Bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum saçlarının." dedi. Doğrulmuş bir şekilde bana bakıyordu. Bir elini siyah saçlarımın ucuna götürdü. Narince dokundu. Siyah gözlerimi kapattım. Gözlerimin ucundaki karanlıkta aniden, dudaklarımda dudaklarını hissettim. Sol tarafındaki halka dudaklarıma değdi. Islak tükürüğü hafif açılan ağzımdan içeri girdi. Varlığımın zevk kapasitesi aşınmıştı. Sonra yavaşça paltomu çıkarttı. Ayak bileklerime kadar uzanan elbisemin üzerinde gezinmeye başladı elleri. Küçük sıkı göğüslerime geldi eli. Sertçe sıktı. Canım yandı biraz. Birden nasıl bu hale geldiğimizi düşünürken, elbisemin üzerinde gezen eller zihnimin düşünce yetisini bloke etti. Ne yapacağımı bilemeden teslim ettim kendimi ona.

Elbisemin düğmelerini yavaş yavaş çözdü. Bir yandanda dudaklarıma yapışmıştı. Tahmin ettiğim gibi yumuşacıktı. Beni iççamaşırlarıma kadar soydu. Sonra kendi soyundu. Onun beyaz teni ve benim esmer temin birbirine uyumlu bir ritimde tüm çıplaklığıyla dans etmeye başladı. Sonra aşağı indi yavaşça. O gün yaklaşık iki saat boyunca birbirimizin olduk.

Hayatımda ilk defa kendimi bir şeye ait hissettim. Varlığım aldığı zevk ile eşsiz bir anlam bulmuştu...

Sessiz AşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin