🃏 32🃏

528 28 1
                                    

Gördüğüm kişi ile yutkundum ve hemen Uraz' a döndüm. Uraz kaşlarını çatmış karşımdaki Yiğit' e bakıyordu.

'' Bu kim'' dedi Uraz ama hâlâ Yiğit' e bakıyordu

'' Şey.... şey'' diyip durdum. Yiğit yanıma gelip sırıttı

'' Nisa beni arkadaşın ile tanıştırmayacak mısın'' diye sordu.

'' SEN KİMSİN LAN!! '' Uraz' ın bağırması ile yine bir kaç adım geri gittim. Ama Yiğit öylece Uraz' a bakıyordu sonra elini uzattı

'' Ben Yiğit'' dedi ama Uraz kaşlarını çatıp bana baktı sonra Yiğit' in yakasından tutup kafayı gömdü . Ben çığlığı basıp Uraz' ın kolundan tutmaya çalıştım ama o sadece Yiğit' in üstünde Yiğit' i yumrukluyordu.

'' Uraz yapma ölecek ! Uraz yapma'' diye bağırıyordum bir yandanda Uraz' ı çekmeye çalışıyordum. Herkes etrafımızda daire olmuştu

'' LAN SENİ BU KIZIN YANINDA GÖRMEYECEĞİM!! DUYDUN MU PİÇ!! '' Uraz yine bağırıp Yiğit' i yumrukluyordu. En sonunda görüş alanıma Kaan girdi ve koşarak yanımıza geldi .

'' Oğlum bırak çocuğu ölecek! '' diyip Uraz' ı itti bende hemen Yiğit' in yanına koştum

'' Yiğit ben özür dilerim '' diyip gözümden akan yaşları siliyordum.

'' Kaan ambulansı ara hemen! '' diyip çantamdan peçete çıkardım sonra Yiğit' in kanayan yüzünü silmeye başladım. Peçete kan içinde olduğunda yenisini çıkarmak için çantamı açmıştım ki Uraz kolumdan sertçe tutup kaldırdı ve bağırmaya başladı

'' DOKUNMA LAN O PİÇE!!! '' diyip beni peşinden sürükledi ama ben sadece göz yaşlarımı siliyordum . Uraz' ın bu yaptığı canilikti.

'' U- uraz ! Dokunma bana! '' diyip kolumu çektim. Ama kolumda parmaklarının izi çıkmıştı

'' YÜRÜ GİDİYORUZ! '' dedi simsiyah gözleri ile bana bakarken. Damarı ben buradayım der gibi çıkmıştı. Bu hali gerçekten de çok korkutuyordu beni .

'' U-uraz -'' lafımı kesen kolumu sert bir şekilde tutup çekiştirmesi olmuştu. Sendeleyip yere düşecekken tuttu ve yoluna devam etti.

*

Taksiye binip kampa gelmiştik ikimizde konuşmuyorduk bir de saat 21:24 olmuştu çünkü biraz kavga ettik yoldayken öyle zaman geçti işte. Ben odama gidecekken Uraz kolumdan tutup kendi kulübelerine soktu sonra yetmezmiş gibi kapıyı kilitledi.

'' Uraz odama gidecem aç şu kapıyı''dedim bıkkınca

'' Hayır burada kalıyorsun ve bir daha yanımdan ayrılmıyorsun! ''

Yine bağırmıştı ve ben yine korkmuştum bu halleri beni çok korkutuyordu

'' U-uraz bağırma korkuyorum'' dedim fısıltıyla

'' Bağırtma o zaman ! Yani ben seni uyarmıştım dimi! Bir de yanıma gelmiş kendisini tanıtıyor! '' diye bağırıp bardağı duvara attı bende çığlık atıp biraz eğildim. Ama Uraz sinirini atamamış gibi duruyordu ve duvara yumruk atmaya başladı ben ise gözümden gelen yaşları silip öylece yere bakıyordum. Hayatım da hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum.

En son Uraz derin bir nefes alıp bana baktı ama ben sadece yere bakıyordum. Bana bir adım atıp elini uzattı ama ben bir adım geri gidip konuştum

'' Sakın sakın bana dokunma''

'' Nisa ben....güzelim yapma böyle''

'' Uraz yaklaşma ! Uzak dur benden senden korkuyorum cani! '' diye bağırıp tuvalete gittim sonra kapıyı kilitledim.Çok kötü görünüyordum ama en önemlisi gözlerimi açacak halim yoktu uykum gelmişti.

Ben Kazandım 🃏(1-2)Where stories live. Discover now