7 günah ve ambrosia

532 85 28
                                    

"Siz kullarım, bana ihanet ettiniz ben ise size şimdilik merhamet ediyorum ama mahşer gününde kızım başta olmak üzere onunla birlikte 7 günah

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Siz kullarım, bana ihanet ettiniz ben ise size şimdilik merhamet ediyorum ama mahşer gününde kızım başta olmak üzere onunla birlikte 7 günah...size hak ettiğinizi verecek"

!asil kanı başlatan roman'ın söyleyişi

Ambrosia, güzel bir melekti.

Herkes ona imrenirdi, siyah saçları omuzlarından dökülürdü beyaz tenine. Mavi gözleri merhamet içerirdi, Tanrı onu çok severdi.

Ama her güzelliğin bir kusuru vardı.

Tanrı onun kontrol edebileceğini bildiğinden ona irade vermişti, çoğunlukla yeryüzüne inen melek Adam ve Eva'nın aşkına hayrandı.

Roman ise onun biricik aşkıydı.

İradesi ona yenik düşmüştü, o gün gelip çattığında iki günahkar yeryüzüne yollandığında Roman'da cehenneme inmişti. Ambrosia'yı suskunluk sarmıştı, mavileri eskisi gibi parıldamıyordu. Tanrı'nın onun hakkında olan planlarını duydukça daha sinirleniyordu. Ve kısa sürmeden o gün geldi, ilk kovulan melek Ambrosia günahının peşinden cehenneme indi.

Roman ise onu hiçbir zaman sevmedi, kalbi olmayan bir yaratıktan ne bekleyebilirdi ki Ambrosia? Ama onun dokunuşuna muhtaçtı.

Ambrosia onu bırakıp yeryüzüne indiğinden 20 yıl sonra olağanüstüler günahına ihanet ederek insanlığı ele geçirdiler. Kovulmuş melek ise şeytan formundaydı, vampir kral ona aşık oldu. Onunla birlikte oldu ve çocukları Yoon Gi dünyaya Roman'ın kanını taşıyarak geldi.

Ambrosia hamileyken onunla yeniden iletişime geçti. Ona bir teklif sundu, aşkı artık nefrete dönüşmüştü. Ruhu intikam açlığı ile yanıp tutuşuyordu.

Roman'ın kanını içti, doğacak oğlunu en üstün tutmak istedi. Asil kanı başlatan şeytanın planları olduğunu elbette biliyordu. Yoon Gi doğduğunda ise kıdemli büyücü Chae Rin ile anlaşma yaptı. Oğlunun ruhu onun yemeği olmayacaktı. Roman anlaşmalarını bozmadı ama Yoon Gi'nin ona bir tehdit içereceğini biliyordu.

Ambrosia aşık olduğu adamın ilgisini hiçbir zaman çekemeyeceğini biliyordu, onun için her şeyi bir kenara atmıştı. Elinde sıfır vardı, herkesin saygı duyduğu bir melekten tamamen farklı bir meleğe dönüşmüştü.

İlk kovulmuş melek.

Oğlundan önce doğan Seok Jin'e, oğlunun kanını içirdi ve ardından doğan her çocuğa bunu yaptı. Bu sayede 7 günahı oluşturdu. Oğlanların hepsi günahkar ruhlardı ve zamanı geldiğinde asil kanı başlatan şeytana meydan okuyacaklardı. Ambrosia'nın gözü tamamen kararmıştı hem onun her zerresine sahip olmak istiyordu hemde her zerresini yok etmek.

Ambrosia'nın en büyük günahı Roman'dı.

Asil kanı başlatan şeytan aptal değildi, aşığından önce zaten 7 günahı etrafında toplamaya başlamıştı.

Şevhet günahı Jamie'de beden bulmuştu. Hırs ise Rośe'nin ruhunda vardı. Kibir Tae Yong'un benliğiydi. Aç gözlülük So Yeon'un bitmek bilmeyen isteğiydi. Yalan Ki Bum'un hayatta kalması için geçerli olan tek şeydi. Kıskançlık ise Soo Jin'in bütünüydü.

Öfke ise daha doğmamıştı.

Ambrosia'nın yarattığı sahte 7 günah, mahşer günü geldiği zaman gerçek versiyonları ile sorguya çekilecekti.

Asil kanı başlatan şeytanın aklında atılan fikrin tohumları gittikçe büyüyordu. Kendinden bir parça gelecekti bu dünyaya kendi intikamını alması için. Kendinden olan bir parça onun başta yarattığı kullarına dediklerini uygulayacaktı.

Melek yüzlü şeytanın ta kendisi olacaktı ve bir sahte uyanışın ardından gerçek uyanışı gerçekleştiğinde kimseye merhamet etmeyecekti.

____

Bundan bir önce ki bölümün bildirimi çoğu kişiye gitmemişti. Eğer okumadıysanız sizi bir önce ki bölüme davet ediyorum.

Kendinize iyi bakın ve de arada bir panomu kontrol edin oralara çoğu zaman tarihlerle birlikte yeni bölümün ne zaman geleceğini söylüyorum.

Ve kısa bir zamanda yine bir takvim oluşturacağım, vize ve finallerimden dolayı biraz kesintili olucak gibi ama ayarlıyacağım.

la nascita del diavolo'² •"check mate"Where stories live. Discover now