Three

250 22 1
                                    

Ο εκνευριστικός ήχος του ξυπνητηριού μου ηχούσε σαν σειρήνα στα αυτιά μου.Πρέπει να μάθω επιτέλους να ξυπνάω επιτέλους χωρίς αυτό.

Πάτησα τυχαία στην οθόνη του κινητού μου και σταμάτησε να κάνει θόρυβο.Σηκώθηκα και ανακάθισα στο κρεβάτι.Έβαλα τις σαγιονάρες μου και χασμουργήθηκα.Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέπτη που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι κι έσκασα στον εαυτό μου ένα χαμόγελο από την εικόνα που αντίκρισα.Τα μαλλιά μου,ατσούμπαλα πέρα δώθε ,τα μισά σε κότσο τα άλλα μισά λιτά, το μανίκι της μπλούζας της πιτζάμας μου είχε κατέβει στον αγκώνα μου και το δεξί κομμάτι του παντελονιού μου είχε ανέβει στο γόνατο μου.

Κοίταξα ξανά την οθόνη του κινητού μηχανικά το οποίο βρίσκονταν στο κομοδίνο δίπλα μου.Σηκώθηκα απότομα μόλις συνειδητοποίησα τι μέρα είναι.ΤΕΤΑΡΤΗ.

Ο λόγος που κάνω σαν τρελή στην σκέψη ότι είναι Τετάρτη,είναι επειδή σήμερα φέρνουν το αγαπημένο μου γλυκό στο εστιατόριο.Ειλικρινά παίζει να χαίρομαι μόνο εγώ με τέτοια πράγματα στον κόσμο και να σηκώνομαι με τέτοια χαρά για κάτι τέτοιο.

Κατευθύνθηκα προς μπάνιο και αφού έκανα τα απαραίτητα, βγήκα ξανά έξω για να διαλέξω τα ρούχα μου για σήμερα.

Πριν το κάνω αυτό,αποφάσισα να ανοίξω το λάπτοπ και να τσεκάρω αν έχω κανένα e-mail από κάποιον καθηγητή.

Μόλις άνοιξε,το πρώτο πράγμα που εμφανίστηκε μπροστά μου ήταν τα μηνύματα του Leo.Δεν ασχολήθηκα με αυτά καθώς δεν με ενδιέφερε και ιδιαίτερα μιας και ήξερα ότι σήμερα θα ασχολούμαι πάλι με αυτό,προτίμησα να μην ξεκινήσω από τώρα.

Όμως είναι τόσο κρίμα όλο αυτό που κάνουμε,χθες έκανε αυτήν την καλή πράξη που εμένα στα μάτια μου φαίνονταν μεγάλη κι εμείς πως το ξεπληρώνουμε;Κοροϊδεύοντας τον μέσα στην μούρη.Σήμερα θα ξαναμιλήσω στην Daniela περί αυτού ειδάλλως οι τύψεις θα με πνίξουν.

Κοίταξα προσεκτικά για καμία νέα ειδοποίηση αλλά τίποτα.Ούτε οι καθηγητές μου δεν μπαίνουν στον κόπο να μου στείλουν μήνυμα.Ξεφύσηξα κι έκλεισα την καρτέλα.Στην οθόνη πάλι εμφανίστηκε η ιστοσελίδα του.Πήγα να την κλείσω αλλά κάποια μηνύματα μου τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Μηνύματα που δεν τα είχα στείλει εγώ.

Γούρλωσα τα μάτια μου βλέποντας αυτά που αναγράφονταν στην οθόνη και τινάχτηκα από την ανατριχίλα.

Duuuude.

ΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

Catfish στον έρωταWhere stories live. Discover now