Four

196 20 1
                                    

Δάγκωσα τα χείλη μου κλείνοντας το καπάκι του λάπτοπ.Αρκετά για τώρα,πρέπει να πάω να ετοιμαστώ κι ας έχω ακόμη ώρα μπροστά μου.

Το τηλέφωνο μου,το οποίο βρίσκονταν πάνω στο κρεβάτι μου άρχισε να ηχεί αναγκάζοντας με να σηκωθώ να δω ποιος είναι.Έκατσα στο κρεβάτι και είδα ότι το όνομα της Daniela αναγράφονταν στην οθόνη.

"Ναι;" είπα και ανακάτεψα τα μαλλιά μου.

"Γεια σου κορίτσι!Ήθελα να σε συγχαρώ με την καλή δουλειά που έκανες προηγουμένως,το ψαράκι τσίμπησε το δόλωμα για τα καλά"

"Χαχα χαίρομαι"

Μπορώ να πω ότι το συναίσθημα του να βλέπει κάποιος άλλος αυτά που γράφεις,είναι λίγο περίεργο.Σαφώς αυτός ο κάποιος είναι η φίλη μου και αυτά τα κάνω για εκείνη,αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο αμήχανο.

"Ωραία,ώρα να σε αφήσω.Μπάααααι" είπε κλείνοντας το μου στα μούτρα.

Άφησα το κινητό δίπλα στο κομοδίνο και σηκώθηκα.Άνοιξα τα φύλλα της ντουλάπας και άρχισα να σέρνω μια-μια την κρεμάστρα για να δω τι θα φορέσω σήμερα.

Ευτυχώς οι ντουλάπες των εστιών είναι αρκετά ευρύχωρες και μπορούμε να βάλουμε σε αυτές όλα μας τα πράγματα χωρίς να χρειάζεται και κάποιος άλλος αποθηκευτικός χώρος στο δωμάτιο.Βέβαια είμαι η μόνη που το πιστεύει αυτό αν κρίνεις από την γκρίνια των υπολοίπων συγκατοίκων μου.

Από την άλλην,τα δωμάτια είναι τόσο μικρά που και αν θέλαμε να έχουμε και άλλη ντουλάπα ,δεν θα υπήρχε ο απαραίτητος χώρος.

Κάποιοι από εμάς μένουμε σε μονόκλινα δωμάτια,ενώ άλλοι σε δίκλινα και δεν έχω καταλάβει τον λόγο που συμβαίνει αυτό.Απ' ότι κατάλαβα σήμερα ο John και η Alice μένουν σε δίκλινο πραγμα που ανυπομονώ να δω πως θα είναι να ζεις με κάποιον άλλον διότι δεν έχω μπει ποτέ σε τέτοιο.

Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να συγκατοικώ με κάποιον και να είμαστε πολύ κοντά ,από την άλλην σκέφτομαι πως θέλω τον δικό μου χώρο για να κάνω ό,τι θέλω όποτε το θέλω.

Διάλεξα μια μαύρη μπλούζα με μια στάμπα πάνω και το μπλε τζιν μου.Φόρεσα τα βανς μου και πήρα το τζιν τζάκετ μου σε περίπτωση που πιάσει ψύχρα καθώς θα είμαστε έξω αργά το απόγευμα.

Χτένισα τα ίσια μαλλιά μου ,έβαλα μάσκαρα και για αξεσουάρ, τους μικρούς,ασημένιους κρίκους μου.Ψεκάστηκα με το άρωμα μου και πήρα την τσάντα μου βάζοντας μέσα τα απαραίτητα.Βγήκα έξω από το δωμάτιο μου και ενώ κλείδωνα, πέρασα την τσάντα στον ώμο μου.

Catfish στον έρωταWhere stories live. Discover now