13♡

1K 29 15
                                    

Multideki şarkı ile beraber okuyun lütfen.

Nisa'nın ağzından
İleride kocaman bir karavan vardı. Koşarak oraya gittim. Sercan'ın elini bırakmıyordum. O da benimle birlikte koşuyordu.

Nisa: Hadi Sercan! Aç kapıyı çok merak ediyorum içini.

Sercan parmağıyla yanağını gösterince yanağına yaklaşıp onu öptüm. Hemen ardından Sercan kapıyı açtı. İçerisi... Çok güzeldi. Gerçekten çok güzeldi. Minik bir mutfak, kocaman bir yatak ve yatağın etrafında led ışıklar vardı. İpler ve iplerin üzerine asılmış fotoğraflarımız. Minik bir masa, peluş yastıklar. Peluş olan her şeyi çok seviyordum. Bunu çok iyi biliyordu. Sercan'a döndüm. Ona sımsıkı sarıldım.
Sercan kapıyı kapattı.

Sercan: Bu an... Yeterince özel mi?

Neyden bahsettiğini biliyordum. Kollarımı boynuna doladım. Yüzlerimizi yaklaştırdım ve "Fazlasıyla... Fazlasıyla özel." dedim, sessizce.

Sercan yalnızca dudaklarıma bakıyordu. Gözlerimi kapattım. Dudaklarımızı birleştirdi. Çok nazikti. Ben de aynı naziklikle karşılık verdim. Birkaç dakikanın ardından dudaklarımızı ayırdı. Burunlarımız hala birbirine değiyordu. Gözlerimi hala açmamıştım.

Sercan'ın ağzından
Bu, çok farklıydı. Kalbim çok hızlı atıyordu. Gözlerimi 1 saniye bile açmamıştım. Tek istediğim bu anın tadını çıkartmak, Nisa'ya doymaktı. Ellerim belindeydi, onun elleri ise boynumda. Hala yüzlerimiz çok yakındı, nefesimiz düzensizdi. Kendime çektim onu, kafamı boynuna yaklaştırdım. Boynunu öpmeye başladım. Kafasını geriye doğru atmasından devam etmemi istediğini anladım. Devam ettim. Çok yavaştım... Hiçbir şeyin hızlı yaşanmasını istemiyordum.

Omuzlarından öptüm. Elbisesinin sırtı dekolteliydi. Parmaklarım sırtında geziniyordu. Birden Nisa'nın ellerini yanaklarımda hissettim. İki eliyle yanaklarımı tutmuş, kendine yaklaştırıyordu. Dudaklarımızı tekrar birleştirdi...

Ellerini yanaklarımdan çekmiyordu, bense sırtından. Saniyeler ilerledikçe biz hızlanıyorduk...

Nisa'nın ağzından
Dudaklarının sanki tadı var gibiydi... Hiç ayrılmak istemiyordum. Hızlanıyorduk. Bu gecenin devamını istiyordum. Ellerimi yanaklarından ayırıp tshirtüne yönelttim. Yapmak istediğimi anlayıp tshirtünü kendisi çıkarttı. Arkamı döndüm. Elbisemi çıkartmasını istiyordum. Elbisemi çıkartmadan önce omzumdan öptü. Ardından yavaş yavaş dudakları aşağıya kayıyordu. Sırtıma da bir öpücük kondurduktan sonra elbisemi çıkartmaya yöneldi...

Ertesi sabah

Sercan'ın ağzından
Sabah gözlerimi açtığımda Nisa yanımda uyuyordu. Bir eli göğsümün üstünde, diğer eli sakalımdaydı. Çok güzeldi... Çok başkaydı. Nazikçe saçlarından öptüm. Onu rahatsız etmeden yataktan çıktım. Üstümü giyindim ve karavandan dışarı çıktım. Mert'i aradım.

Sercan: Mert, kalktınız mı?

Mert: Kalktık kardeşim. Markete gidiyoruz, kahvaltı hazırlayacağız. Eve mi gelirsiniz dışarda mı yaparsınız kahvaltı?

Sercan: Aslında dışarda yapmaktı fikrim ama eve gelelim ya.

Mert: Tamam bro. Hadi dikkatli olun.

Sercan: Tamam canım benim.

Mertle konuştuktan sonra arabaya geri döndüm. Yavaşça kapıyı açmamla Nisa'nın gözlerini açması bir oldu. Gülümseyerek bana bakıyordu. Yanına oturdum.
"Güzelim, günaydın." dedim.

Yatakta doğrulup bana yaklaştı, dudağıma minik bir öpücük bırakıp "günaydın sevgilim." dedi sessizce.

Ben bu kadına çok aşıktım...

Şu birkaç bölümdür Sernis ağırlıklı gittiğimin farkındayım. Keskin geçişler yapmak istemiyorum. Aşkın çok kıymetli bir duygu olduğunu düşünüyorum. Her an çok özel olmalı... Sizi sıkmamak için bazen klişelere kaçıyorum fakat elimden geldiğince böyle anlarda duyguyu iyi yansıtmaya çalışıyorum.

Ben bir yazar değilim. Okumaktan çok keyif aldığım Sernis ve Aycem hikayelerini sizlere bir de kendi açımdan sunmak istedim.

Sernis ağırlıklı olmasının sebebi sizlere her duyguyu %100 yansıtabilme isteğim. Olayları toparlayıp sonraki bölümlerde Aycem e ağırlık vereceğim. Keskin geçişler yapıp bu sahnelerin değerini azaltmak istemedim.

Her birinizin yorumu çok kıymetli benim için♡
Bölüm nasıldı? Hepinizi öpüyorum kuzular♡

Kim Bilir? (tamamlandı)Where stories live. Discover now