Raise our hands.'

3.6K 161 19
                                    

sezaidemirer: ah barış uzun kekim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

sezaidemirer: ah barış uzun kekim..

nisabolukbasi: ulan!

+sezaidemirer: kıskan niso.

nisaxbaris: sezo sen neler yapıyorsun?

lcntbmyfc: sezo sen kralsın.

nisabolukbasi: Slunce je vždy modré

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

nisabolukbasi: Slunce je vždy modré. ☀

Güneş hep mavi ile.

sezaidemirer: kıskançlığın bu kadarı.

+nisabolukbasi: ağla.

nisaxbaris: ağlıyorum gözüme ship kaçtı.

aybarxx: yine şov yapıyorsun anlaşılan.

+nisbarfcbmy: sen yaşıyon mu hâlâ?

§

"Evet arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz yeniden. Bugün yanımda nisa var yine. Bizden istediğiniz eleştirilere tepki videosunu çekiyoruz. Nisa az önce kahve içerken ağlamaya başladı zor durdum."

"Boş konuşma sezo."

"Ağlama nedeni barış kahveyi çok severdi keşke içebilseydi dedi. Neden tam olarak bu sonra gitti evdeki bütün kahveleri çöpe attı. Barış gelene kadar içilmeyecek dedi. Yani anlayacağınız manyak."

"Hâlâ boş yapıyorsun."

Nisa kafasını telefondan kaldırıp bilgisayardan eleştiri metinlerini açmıştı.

"Öncelikle çok bilendim. Bu kelimeyi de şimdi öğrendim bu arada. Ben sadece Semih diye bir adam mı ne varmış onun dediklerini eleştiricem çünkü haddini aşmış."

"Yürü be niso."

"Öncelikle barış oraya yarışmaya gitti onun performansını eleştirebilirsiniz bu hakkınız ama siz kimsenin karakterini eleştiremezsiniz buna hakkınız yok. Ha yok ben yaparım diyorsanız size bir destur diyen olacaktır bu da ben oluyorum."

Sezai alkışladığında nisa da kendini alkışlamıştı.

"Barış hakkında demiş ki, "çok güzel strateji yapmış herkesle iyi geçiniyor arada kavga olursa da mağduru oynuyor. Performans fazla yok. Ama üzgünüm barış strateji ile şampiyon olunmuyor demiş."

"Sayın Semih Öztürk haklısınız strateji ile şampiyon olunmuyor olunsaydı siz de zamanında olurdunuz değil mi? Çünkü en güzel strateji sizde vardı."

Sezai'nin dediği ile nisa ve sezai el sıkışmışlardı.

"Aferin. Performans yok dediğin adam 3.5 ay oldu %75 ile yarışıyor bu rekormuş haftalık %93 ile yine bir rekor. Ve ilk 100 oyuna çıkarak yine bir rekor. Performans yok dediğiniz adamın başarılarını saydım. Ben anladım ki siz asla survivor izlemiyorsunuz başarılı olan kişileri aşağıya geçmek için her gece orda oturuyorsunuz ama maalesef."

§|§

Nisa=BMYFC kdkxjskhxsjhdd.

Diğer bölüm annelerine sorduk yapıyoruzzzz!

Bunu diğer kitabımda da yapcam karışıyor ortalık.

The beauty of the night. ||NisBar||Where stories live. Discover now