O vuruldu...

1.4K 103 85
                                    

En son o sesi duymuştun... hemen hızla dışarı atıldın ve yerde hem avcılar... hem de Liu yatıyordu. Kolundan akan kanlar hem yeri, hem üstünü kaplıyordu. Hemen yanına çöktün ve hızlıca üstündeki hırkayı, koluna sardın ve o an nasıl yaptıysan Liu'yu sırtına aldın ve evin içine soktun.

Hemen yatağa yatırdın ama ne yapacağını bilmiyordun. Sonuçta doktor ya da hemşire değildin. Sonra Liu'nun bir şey dediğini farkediyosun ve yüzüne yaklaşıp dinliyorsun, diyor ki "(A-Adınz) kekeleyerek sıcak de-demir" dedi ve sizin aklınıza bir film sahnesi geldi.

Hemen çekmeceleri karıştırdın ve bir demir parçası ile çakmak gördün. Hemen ikisini alıp, demiri iyice ısıttın ve bir bez parçası aldın ve Liu'nun ağzına koydun. Sonra sıcak demiri yarasına bastırdın ve Liu acı bir çığlıkla bağırdı. Hem onun, hem de senin göz yaşların akmaya başladı. En sonunda çekmecelerin birinden sargı aldın ve onun kolunu sardın. Sonra kafanı, Liu'nun göğsüne koydun ve ağlamaya başladın.

Orada uyuyakalmışsın ve uyandığında Liu diğer eliyle sana sarılmıştı. Onun nefesini boynunda hissedebiliyordun ve yavaşça kalkıp, onu uyandırdın. Hemen birkaç yemek becerinle, yemek hazırladın ve onun yanına gittin. Sonra Liu yatağa oturdu ve senin bir an ayağın takıldı ve dudaklarınız birleşti. Yemeklere ne mi oldu? O an da Liu yemek tepsisini yakalamıştı.

İkinizde çok mutlu görünüyordunuz ve öpüşmeniz bitince Liu sırıtarak "Prenses, bu yemekte öpücük olduğunu bilmiyordum" dedi ve senin başını arkasından kendine çekerek bir daha öptü ve sen utancından domates olmuştun.

Liu ve Sen (Creepypasta)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin