Acı süpriz

1.2K 85 37
                                    

O ses kulaklarınızda çınlamıştı sanki, sonra sana "Arkanı dön ve bana bak!" diye haykırdı ve sen yavaşça arkanı döndün ama onun yüzüne bakamadın. Nasıl bakabilirdin ki? Zorunda olsan bile onu bırakmıştın, artık onun yüzüne bakacak cesaretin yoktu. Sonra kafanı kaldırdın ve ona baktın, daha önce sana hiç böyle bakmamıştı... gözlerine bakınca; hayal kırıklığı, yalnızlık ve hüzün bir aradaydı.

Silahını kemerinin arasına koydu ve "Seni bu lanet yerden kurtarıcam..." dedi ve senin elinden tuttu. Sonra pencerenin önüne geldiniz ve Liu birden atladı. Sonra sana bakıp "Hadi atla, seni tutucam." dedi ama bundan emin değildin. Sonra cesarerini topladın ve oradan atladım, Liu sözünde durup seni tuttu ve yavaşça yere indirdi. Hızlıca o evden ayrıldınız ve sizi bulamicakları bir yere geldiniz. Liu kendi elini hızlıca çekti ve sen kendini vücudundan bir parça alınıyormuş gibi hissettin. Sana ciddi bir yüzle baktı ve "Artık bu kadar (Adınız)... bu kadar..." dedi ve arkasına bile bakmadan yürüyerek gidiyordu. Siz ağlamaya başladınız ve arkasından "Liu! Gitme! Lütfen... bu kadar ile bitemez!" dediniz ve o bir an duraklayıp, arkasını dönmeden "(Adınız)... ben ihanetleri sevmem.. ve sen beni bıraktın, bu benim için en büyük ihanetti..." dedi ve sizi orada bırakıp gitti.

Siz arkasından koşacaktınız ama bacaklarınız sanki tutulmuştu... koşamıyordunuz, sadece orada onun arkasından bakıyordunuz. Bu böyle mi bitecekti?! Yoksa siz ya da o bir şey mi yapacaktı? Ne olmalıydı?

Diğer bölüm final bölümü... çünkü sonra Toby'i yazcam...

Liu ve Sen (Creepypasta)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin