Tatlı bir teklif

1.4K 90 67
                                    

Saniyeler geçti ve siz tam odadan çıkacakken Liu "Yemeğimi bana yedirmicek misin?" diye bir soru sordu ama sizin sanki o öpücükten sonra tutulmuştu. Siz ellerinizi arkanıza saklayarak "Bilmem ki... sen kendin yiyemez misin?" diyorsunuz ama o bahneler üretmeye başlıyor ve sizi ikna ediyor.

Yanınıza oturuyorsunuz ama hemen elini belinize doluyor ve kendine çekiyor. Siz tepsidekileri ona yavaş yavaş yediriyorsunuz ve Liu "Mmmmmh! Çok nefis olmuş, benimkinden bile..." diyor ve siz iyice utanıyorsunuz, hemn odadan çıkıyorsunuz ve yüzünüzü yıkadınız.

Biraz başınız ağrıyordu ve uyumaya karar verdiniz.

Uyandığınızda kulübenin içi karanlıktı ve akşam olduğunu anladınız. Karanlıkta önünüzde duran bir çift yeşil göz vardı ve siz "Li-Liu... sen misin?" deyince beyaz dişleriyle sana gülümseyerek "Tabii ki benim!" dedi ve yanınıza gelip gözlerinizi bağladı.

Sizin belinizi kavrıyor ve aynı anda elinizi tutarak size yön veriyor. Siz her adımınızda daha da heycanlanıyorsunuz ve en sonunda Liu size "Geldik" diyor. Hemen gözlerinize bağlanan kumaşı çözüyor ve siz etrafa bakınıyorsunuz... etraf pembe ışıklarla aydınlatılmış, hemen karşınızda bir masa ve bir pasta, etraf beyaz güllerke süslenmiş ve uçuşan ateş böcekleriyle dolu bahçe, tam bir romantizm havası taşıyordu.

Sonra sandayeye oturdunuz ve önünüzdeki tabaktaki pataya baktınız. Birkaç dakika sonra pastayı yediniz ve Liu ile kulübenin çatısında oturdunuz. Liu size sanki bir şey söyleyecek gibiydi ve de söyledi "(Adınız)..." dedi ve siz "Evet?" dediniz. Sonra Liu size iyice yaklaştı ve ellerinizi tutup "Benimle çıkar mısın (Adınız) ?" dedi ve sen mutluluk göz yaşlarıyla "Evet Liu! Evetm" dedin ve kendini Liu'nun kucağına attın.

O günden sonr abirbirinize "Tatlım, aşkım... vb." gibi kelimelerle çağırdınız. Artık Liu dünyanın en şanslı erkeğiydi çünkü sizin gibi özel biriyle sevgiliydi. Artık sizi kimse tutamazdı, artık onunla sevgili olmuştun.

İki gün sonra... uyanıyorsun ama dışarıdan gelen polis sesleriyle...

Liu ve Sen (Creepypasta)Where stories live. Discover now